Van itt olyan aki évek óta annyit kommunikál az apjával, hogy reggel: szia, este: csá? Mi az oka?
Én ilyen vagyok. Az oka egyszerű. Apukám alkoholista, és elég ritkán van beszélgetős kedvében. Üvöltözni, kötekedni, fenyegetni, kiabálni annál jobban szeret. Nincs is köztünk és nem is volt soha olyan igazi apa-lánya kapcsolat, nem is tudom, milyen az. Mindig is irigykedtem, amikor láttam a barátnőimet az édesapjukkal nevetgélni, viccelődni. Nálunk sosem volt ilyen, de már nem is lesz. Reménytelen eset. :(
25/L
Nálunk már esti köszönés sincs...
Csak hétvégente vagyok otthon, olyankor megkérdi vasárnap du. mielőtt elutaznék másik városba a kollégiumba, hogy mennyi pénz kell a hétre? Ha több pénzt adna én lennék a legboldogabb :D Egy szavára sincs szükségem. Valószínű ő is ugyanígy van ezzel, hisz sose közeledett.
12:20as vagyok
Ja, és az oka: apám nem foglalkozik velünk, nem tudom, talán nem lányokat szeretett volna, mert a fiú gyerek rokonokkal meg tök normális. Ezen kívül, ahogy öregszik, egyre rosszabb, csak neki lehet igaza, sokszor egyből csúnyán beszél, kiabál, elég agresszív, ha az ember olyat szól, ami nem egyezik az ő álláspontjával. Azt hiszi, ő az úr a családban, minket pedig elég durván lenéz és ezt ki is mutatja. Szerinte én csak egy sz*rházi vagyok 20 éves létemre, igaz, hogy keményen tanulok, egyetemre járok, míg neki csak egy szakmunkása van, nyárra dolgozni is elmegyek és felsőfokú nyelvvizsgára szeretnék készülni, de sosem becsült ilyenekért. Szerinte mindent nekik köszönhetek, a jó tanulmányi eredményeimet is. Ő elkönyvelt egy senkinek, csak mert fiatalabb vagyok és részben még ő tart el, és kész. Hozzáteszem, a durva, agresszív természete anyámat is nagyon bántja. :S
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:20
Te vagy anyukad mond egyaltalan valamit rolad/rolatok ennek az embernek, az apadnak, ferjenek? Lehet hogy csak ugy van veve, hogy O is ott lakik, mint egy masik fel, csak annyi dolga legyen, annyira van meltatva, hogy adjon es adjon, a tobbi nem az o dolga? A kommunikacio ket oldalas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!