Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki évek óta...

Van itt olyan aki évek óta annyit kommunikál az apjával, hogy reggel: szia, este: csá? Mi az oka?

Figyelt kérdés
Furcsa, mert a korombeliek mondják, hogy mennyit beszélgetnek, autókról, nőkről, az életről. Nálunk valamiért nem így alakult ki.
2011. máj. 14. 12:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
12.24-es vagyok. Még annyit, hogy édesanyám meghalt 6 éve, így engem csak ő nevel. Őt hibáztatom a rossz kapcsolatunkért, mert nem gondolnám, hogy 11 évesen nekem kellett volna megtenni az első lépéseket. Így utólag pedig tudom, hogy akkor lett volna alkalmunk közeledni egymáshoz, de ő magamra hagyott a gyászban. Nem emlékszem rá, hogy mikor kaptam tőle utoljára egy elismerő szót, ölelést, puszit. Nem apának való az ilyen.
2011. máj. 14. 12:36
 12/17 anonim ***** válasza:
lassan 4 éve egyáltalán nem kommunikálunk egymással, pedig még sajnos egy fedél alatt élünk... egyetlen egy szót sem... úgy megyünk el egymás mellet, mintha a másik nem is létezne... már nem bánt ez a helyzet...sőt, sokkal jobban érzem magam, mióta így megszüntettük a kapcsolatunkat...nem tud lelki terror alatt tartani...zsarolni...stb.
2011. máj. 14. 13:37
 13/17 tetris ***** válasza:

Nézd a dolog jó oldalát. Legalább nem iszik, nem agresszív, nem kötekedik.

Te pedig vond le a tanulságot, hogy milyennek nem szabad lennie egy édesapának. Te sose legyél ilyen. A negatív példa is egy példa.

2011. máj. 14. 13:42
 14/17 anonim ***** válasza:
Mi kb ennyit beszéltünk míg otthon laktam. Egyszerű az ok, én iskolába jártam és tanultam meg barátokkal voltam, ő pedig egész nap dolgozott még 7végén is. Elköltöztem már 2 éve, így már nem kell annyit keresnie hisz önálló vagyok, minden 7végén átjön és beszélgetünk.
2011. máj. 14. 13:45
 15/17 anonim ***** válasza:
igen van... meg néha megkérdezni hogy mi volt a suliba és mondom, hogy semmi. meg hogy max annyi hogy kiabál hogy ezt meg azt meg amazt miért nem csináltam meg. De ezt már meg sem hallom!
2011. máj. 14. 14:07
 16/17 anonim ***** válasza:

Én ennyit beszélek vele kb.Azért van mert jóval idősebb mint én és teljesen más, csak tvzik egész nap meg cigizik, semmi értelmesről nem lehet vele beszélni, nem bírok rá felnézni, nem tudom tisztelni.

21f

2011. máj. 16. 02:51
 17/17 anonim ***** válasza:

Én is ennyit beszélek vele. Talán, mert már nincs közös témánk és mert már el akarnék költözni, de nincs hová.

27/N

2011. máj. 16. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!