Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Szerintetek normális amit a...

Szerintetek normális amit a nagymamám csinált?

Figyelt kérdés

Egy picit hosszú lesz.Akkor az előzmények:Kertes házban lakunk,a ház két részre van osztva.A kisebbik részben anya van(amikor Ausztriában dolgozott,akkor nekem a nagymamámmal kellett laknom).És van a nagyobb rész ahol én és a nagymamám lakik.Mivel kertes házban lakunk ezért van kert is.Nagyon nem szoktam segíteni max kimegyek a kutyával játszani.Igazából nem is beszélek vele,mert nincs miről.Mondtuk már neki,hogy cseréljen anyával lakhelyet,de nem tette.Amikor anya kint dolgozott,akkor ő pénzt kért azért,hogy vigyázzon rám(kaja,fűtés,meg "hogy vigyáz rám"(bár igazából abból a pénzből jóval több dolog kijött volna).Azzal meg büszkélkedett,hogy "vigyáz rám",bár azt nem mondta,hogy busás összegért.Vannak barátjai akik hoznak neki cukrot,sütit,meg pékárukat(friss-száraz kenyér,sütemények)azokat is sokszor rejtegette.De amikor jönnek az unokatestvéreim akkor felvesz egy maszkot,és szinte kinyalja azt a bizonyos dolgot.Vannak még egyéb agymenései is de erről nem írok.

Szóval akkor most következzék a kérdés lényege

Elment külföldre(Keresztanyámhoz meg a lányához).Szóval jön haza,felhív hogy nyolc környékén jön a közeli városba jön és ha felhív akkor menjek.Na én várok de semmi(a telefonnak valamiért nem akarta fogadni a hívást).jön haza és jött a mutogatás hogy miért nem mentem le.én elmondtam hogy a telefon baja,de szerinte én is tehetek róla,hogy nem mentem le(igaz).(általában hoz ajándékot,de most nem,mert miért ne(pedig elmondása szerint a keresztanyám meg is kérdezte tőle,hogy miért nem visz)Másnap jövök haza,és mondja hogy menjek át anyához cuccal együtt,mert lesz*rom őt.Szerintetek helyesen döntött?Most mit tegyek?

2015. okt. 22. 21:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem menj ki a kertbe és csináld meg, ezen kivü igenis jogos h a nagyid pénzt kér, hisz etetni kell, meg mosogatni utánnad, gondolom a tnakönyveidet is ebböl fizette,a ruháidat, a zsebpénzedet...??
2015. nov. 18. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!