Annyira fáj amit a nagymamám tett. Normális hogy nem tudok megbocsájtani neki?
Nekem az apai nagyapám ilyen. Már gyerekkorunkban sem foglalkozott velünk, nagyon közel laktunk egymáshoz, mégis csak karácsonykor találkoztunk, és akkor is azt kellett hallgatnunk, hogy az unokatesóm mennyivel jobb fej, mint mi. Igaz, ez valószínűleg nem nekünk szólt, hanem apukámnak, mert a nagynénémet jobban szerette, mint őt, így a nagynéném gyerekét is.
Engem őszintén szólva nem érdekel. Ha nem, hát nem, nem erőszak. Igaz, az én gyerekeimet látta már kb. 3 alkalommal, (3 éves a nagyobbik, tehát átlagban évi egyszer), ha neki ennyi elég, hát akkor így járt. Mi megvagyunk nélküle.
Megértelek, én sem szívesen látogatnám meg, bár lehet, hogy apud kedvéért talán erőt is vethetnél magadon, ezt neked kell eldöntened. De búslakodni miatta teljesen felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!