Mi az, ami az életben a legboldogabbá tett?
Hogy megtaláltam a páromat, a másik felemet :)
De valószínűleg pár év múlva, ha gyerekeink is lesznek, kicsit bővülni fog ez a válasz :)
Találtam egy életmódot, amitől végre gyógyulni kezdtem, sok évi szenvedés után.
Ki hinné, hogy az ételnek mennyi ereje van és milyen hétköznapi alapanyagok tesznek beteggé minket...
Szóval a szenvedéstől való megszabadulás boldoggá tett, ennek örülök a legjobban manapság.
Ciki vagy sem, a gyerekeim. Vagyis úgy mondanám: egy ideje és most is miattuk érzem magam a legboldogabbnak.
De boldoggá tesz egy délután-este a barátokkal, egy sikeres tárgyalás, egy férjemmel kettesben töltött nap is.
Nem kellenek nagy dolgok :-)
Ha arra kell válaszolnom, hogy mi az, ami a LEGBOLDOGABBÁ tesz, akkor azt mondom, hogy a párom!A kapcsolatunk, a szerelmünk, ez az, ami mindennél fontosabb számomra és a legboldogabbá tesz minden élethelyzetben.
Emellett ami boldoggá tesz, az a kedvenc zenéim, a hobbijaim, nyáron a bulik, a kirándulás, télen a fények, a karácsony, a forralt bor, de rengeteg mindent sorolhatnék még.:)
a magánéletemben a családom. a párom, édesanyám, az öcsém.
a szakmai életemben pedig az, h találtam egy állást, ahol megbecsülnek, szívesen megyek be reggelente, naponta kapok elismerést.
ha elég érettnek érzem majd rá magam, akkor gyermekünk is lesz, aki biztosan még teljesebbé teszi ezt a boldogságot.
Világéletemben súlyproblémákkal szenvedtem, állandóan cikiztek, és mivel ez dühitett az ételbe folyottam a bánatom, pizzát ettem, csokit ,mindegy volt hány óra.
Majd januárban kaptam egy kondibérletet egy barátnőmtöl, hogy eljár velem ha megpróbálok egészségesen élni, mivel angina pectorisom van, Ez volt január 09-én.Most örömmel jelentem, hogy fogytam 20 kgot ugy hogy kondizom futok egészségesebben élek,és annyira boldog vagyok , hogy azt le sem tudom irni, azóta a szívem is jobban van !! Nem mondom , hogy néha nem eszek egy két kocka csokit ,vagy nem csábulok egy egy jégkrém láttán,de az az érzés hogy felemelt fővel szoknyában végig tudok sétálni az utcán, úgy, hogy kapom a visszajelzést, mindennél többet ér! Már fanatikus lettem, szóval nincs nap , hogy ne végeznék valamilyen mozgás formát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!