Ha az apa apasági nyilatkozatot sem tett, és a gyermek anyakönyvi kivonatában sem szerepel a neve, milyen jogi lépéseket tehet, ha az apaságát bizonyítani akarja?
kérni kérheted a vizsgálatot, de nem értem, miért? ha van a gyereknek 'apja' (ha a nevére vette más gyerekét, biztos szereti is), neked gondolom akkor mikor született nem kellett, akkor most miért háborgatod a dolgokat?
nem ítélkezek, csak érdekelnek a részletek
Én az anya vagyok. És ez egy elég faramuci és hosszú történet, miért döntöttem úgy, hogy az embertől -akit szeretek- született gyerekemnek miért is nem hagytam, hogy apasági nyilatkozatot tegyen, és a nevére vegye.
Nagyon röviden.
Mindenlében kanál, fontoskodó anyósom miatt, aki manipulálható páromat teljesen elvadította tőlem. És úgy gondolja, hogy a kisfiával kellene neki felnevelni a gyerekemet. Mert ő ahhoz jobban ért bárkinél.
A párom a hibás egyébként, hogy ennyire nyámnyila, ezzel is tisztában vagyok.
Sajnos nem tud gondolkodni értelmesen a témában.
Ez az egész nem a párommal egy harc, hanem anyóssal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!