Megcsalt a párom, kibékültünk, de néhány hónap után kezdem felfogni mit is tett?
Páromnak volt egy csúnya megcsalása, amikor kiderült mindent megtett értem, hogy vele maradjak majd kibékültem vele.
Sokáig elsimítottam minden rossz gondolatot a fejemben, őszintén szólva annyira szeretem, hogy komokba dugtam a fejemet, és próbáltam úgy tenni, mintha nem történt volna meg.
Viszont így néhány hónap elteltével kezdem igazán felfogni mit művelt, egyfolytában kattog az agyam, legbelül megvetem, hogy tudta megtenni.
Mivel a megcsalásból én semmit sem vettem észre, sem az idejéből, sem a viselkedéséből egyre jobban bennem van, hogy mi van ha megint ugyan azt eljátsza velem...
Pedig azóta sokat javult a kapcsolatunk, sokkal többet van velem, rengeteg közös programot szervez, azóta bemutatott a családjának is, szóval látszólag tökéletesebb minden mint az elmúlt években, de akkor is egyre rosszabb érzés uralkodik rajtam...
Volt már itt valaki ilyen helyzetben? Idővel túl lehet lépni ezen a dolgon? Kinél hogy alakultak a dolgok, miután kibékültetek egy ilyen eset után?
Túl lehet lépni, sőt, a saját érdekedben túl is kell lépni rajta, különben csak emészted magad, úgy pedig nincs értelme a kapcsolatnak.
Én is megbocsátottam anno a férjemnek. Nem volt könnyű, de olyan nehéz sem, hogy ne tudnám megtenni.
Persze a mai napig azért vagyunk együtt, mert mindkettőnk szereti a másikat.
Csak így érdemes megtartani egy kapcsolatot, ha van, ami életben tartja.
"azóta bemutatott a családjának is, szóval látszólag tökéletesebb minden mint az elmúlt években, de akkor is egyre rosszabb érzés uralkodik rajtam... "
Évek óta együtt vagytok,és csak most ismerted meg a családját? Elég érdekes. Mindenesetre döntsd el,hogy el tudod-e neki felejteni,amit tett. Ha igen,akkor van értelme,ha pedig nem,akkor a legjobb megoldás ha elhagyod,mert magadat teszed vele tönkre.
Én is megcsalt vagyok, de én végleg befejeztem. Pont azért, mert nem tudtam úgy megbocsátani, hogy ezt ne vágjam a fejéhez. Utána párszor még találkoztunk (elvittem a cuccaim, stb), és folyton a képébe mondtam, hogy mekkora egy undorító görény.
Azt mondom, hogy nem a világ vége egy megcsalás, de aki képtelen ezt kitörölni a mindennapjaiból, az inkább szakítson. Abból már nem lesz semmi jó, ha folyton a fejéhez vágod, vagy mindig azon agyalsz, hogy talán most is dug valaki mást.
Mellékesen megjegyezném, és ez nem tartozik a témához, hogy nekem kicsit furcsa, hogy 4 év alatt egy ilyen undorító dolognak kellett történnie ahhoz, hogy bemutasson a családjának...ne haragudj, de nekem ez rém különös.
Nálunk is így volt.
Megcsalt a párom,én kidobtam,egy hónapig könyörgött,képes volt 110 km-re csak úgy váratlanul leutazni a szüleimhez,és könyörögni az éjszaka közepén,hogy menjek vissza hozzá.
Elsőre persze erős voltam,és nem fogadtam vissza,de addig-addig könyörgött,hogy adtam neki még egy esélyt.
Eleinte mindent megtett értem,ágyba hozta a reggelit,ott kedveskedett ahol tudott....aztán nem kellet pár hónap,újra megcsalt.....én azt mondom hogy aki megtette egyszer,megteszi többször is
Hat igen, ha elszakad a cerna, ossze lehet csomozni, de a csomo ottmarad... az a baj, hogy soha tobbet nem fogsz tudni ugy megbizni benne, mint elotte. Meg lehet bocsajtani, de nem lehet meg-nem-tortentte tenni.
Dontsd el, hogy tudsz-e igy elni tovabb, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!