Szerintetek milyen a "normális" nagymama?
uj ház adta örömünktől "tüzet kéne raknunk a kertben, és beborozva kint kefélni"!
Ebben igaza van.
Nem nem illik, nem kell, semmit sem kötelező!
Ha nem akar csokit meg.minden szart venni feleslegesen, nem kell, továbbá te ne oszd ve senki idejét, ha ö havonta akar járni, havonta fog.
Ö felnevelt x gyereket, lehet épp elefe van bwlölük, vagy nincs kedve hozzájuk. Nem dolga nálatok logni, csakmerr ö az anyád.
Nekem is van unoka, mégsem lófrálok állo nap ott, inkább mászkálunk a férjemmel erre-arra. Felneveltünk két gyereket, az ö gyerekük az ö dolguk és felelösségük.
Mindig a legmódosabbak a legsmucigabbak. Nem tudsz vele mit kezdeni. Az én anyukámnak 12 unokája van és mindnek vett egy tábla Milka csokit, sőt a gyerekeinek és a vejeinek is. Pedig nincs nagy nyugdíja. Anyósom csak tőlünk várja el, ha segítség kell, ö sem hívja fel az unokákat, csak azt várja, hogy mi hívogassuk. Négy ingatlanja van, de egy pár zoknit se vesz az unokáinak. Apám szintén csak a saját problémáiról tud beszélni, őt se érdekli, mi van velünk. Én már eljutottam odáig, hogy nem húzom fel magam a nemtörődömségükön.
Nem tudsz mit tenni anyukáddal. Ne idegeskedj miatta. Azért majd ha ápolni kell, ne aggódj megtalál téged vagy az unokáit. Nálunk is ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!