Ilyen egy normális nagymama? Ti engednétek hozzá a gyereket?
Szerintem anyósom nem normális. 46 éves, fiatal kora óta motorozik, motorostalálkozókra, koncertekre jár. Rockzenét hallgat, motoros pólókat hord, mindenféle bőrcuccot, kiegészítőket. Amúgy nem buta nő, matekot tanít középiskolában.
Felőlem azt csinál, amit akar, csak akkor vehetne vissza, ha vele van a 3 éves lányom. De nem... Beülteti az oldalkocsiba, az udvaron motoroztatja, zenét hallgatnak, halálfejes pólót vett neki. A kicsi imádja, de engem a víz ver ki ettől a stílustól.
7-es! Velem is vannak élményei. Mozi, állatkert, csajos nap a barátnőméknél.
Nincs szüksége egy rocknagyira.
Az is gáz, ha mennek valahová, azt hiszik, hogy az ő lánya. Ha normálisan öltözne, ez nem történne meg. Ő meg nevetvevjavítja ki őket, de szerintem tuti élvezi, hogy anyukának nézik.
" de hogy néz már ki, hogy nő és nagymama létére nem tud valami értelmesebb dologgal foglalkozni? "
Kérdező, te egy gyári hülye tehén vagy. Egy 46 éves nő AZÉRT adja fel a hobbiját, mert TE szültél egy gyereket? Te hallod magad ilyenkor?!
Mi az, hogy nőként miért nem foglalkozik mással? Téged sem az eszedért fognak elrabolni, abban biztos lehetsz. Mintha egy gyöpös, ostoba, tanyasi, 89 éves néne írogatna, akinek csak 4 általánosa van, és még soha életében, semmit nem látott a világból.
Nem vagyok rá féltékeny! Marhára nem szeretnék olyan lenni, mint ő.
Én tudom, hogy milyen életkorban minek van helye.
"Az is gáz, ha mennek valahová, azt hiszik, hogy az ő lánya. Ha normálisan öltözne, ez nem történne meg. Ő meg nevetvevjavítja ki őket, de szerintem tuti élvezi, hogy anyukának nézik."
Nem, nem gáz.
TE vagy a gáz.
Nincs szuksege rocknagyira? Pedig nagyon ugy fest hogy van :) Szeret vele lenni es ferjed is szerette a gyerekkorat.
Nagyon feltekeny vagy, ez a gyerekednek nem jo. Erre tenyleg nincs szuksege. Es hidd el, egy rocknagyival toltott delutan ezerszer izgalmasabb egy gyereknek, mint a te baratnos napod.
Gondolkozz el hogy a gyerek javat akarod-e vagy az eszetlen irigysegtol nem latvan elmarod tole es a ferjedet is?
Valószínüleg engem is leverne a víz és kisebb agyvérzést kapnék ha meglátnám a gyerekemet így anyósommal.
De egyetkell értenem az elöttem szólóval. Legalább érdekes gyerekkora lesz, mert a mamája nemhogy csak fiatal hanem még nem is unalmas. :)
Az én anyósomék borzalmasan unalmasak. Sőt igaz még nem született meg a picikénk, de már most sajnálom, mert ha átviszem anyósomékhoz tuti nem csinálhat semmit max a szoba közepén ülhet, h nehogy véletlenül hozzá érjen a falhoz vagy nehogy megzavarja apósom nyugalmát. Arról nem is beszélve, h jótszótérre se fogják vinni mivel a férjemet meg a sógornőmet se vitték el pedig itt van a lakástól 10méterre a játszótér. Szerintem ez mindent elárúl, h ha azt írom, h a férjemék gyerekkorukba sose építettek homokból várat.
Ameddig nem valami depressziós vagy káromkodós zenét hallgat vele addig nem problémáznék rajta. A motorozás rendben van ameddig az udvarban kis sebességgel megfelelő bukósisakkal történik. :)
Nem azert vagy feltekeny mert olyan akarnal lenni!
Hanem mert a gyereked imadja a nagyit, ferjed is, es mert ot nezik a gyerek anyjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!