Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyen egy normális nagymama?...

Ilyen egy normális nagymama? Ti engednétek hozzá a gyereket?

Figyelt kérdés

Szerintem anyósom nem normális. 46 éves, fiatal kora óta motorozik, motorostalálkozókra, koncertekre jár. Rockzenét hallgat, motoros pólókat hord, mindenféle bőrcuccot, kiegészítőket. Amúgy nem buta nő, matekot tanít középiskolában.

Felőlem azt csinál, amit akar, csak akkor vehetne vissza, ha vele van a 3 éves lányom. De nem... Beülteti az oldalkocsiba, az udvaron motoroztatja, zenét hallgatnak, halálfejes pólót vett neki. A kicsi imádja, de engem a víz ver ki ettől a stílustól.

2017. máj. 13. 10:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 anonim ***** válasza:
79%
Mindegy, miért féltékeny, ő sosem fogja elérni, hogy annyian szeressék, mint anyósát. Már ezzel a kérdéssel is képet adott magáról.
2017. máj. 13. 10:51
 22/77 anonim ***** válasza:
97%

En anyosomeknal tudod mit csinal a gyerek?

Ferjem gyerekkori, 25 evvel ezelotti legojat tologatja 6 eve!! Sehova nem viszik, semmit nem vesznek neki oda, aposom a fotelbol nezi es politizal kozben, anyosom a ferjem testverenek (a kedvenc gyereke) a gyerekkori sztoriaijat meseli.

A gyerekem meg 6 eve a kopott legoautot tologatja kozben a szonyegen.......ezt akarod?? Semmi elmeny, semmi plusz. Nem is emlegeti oket soha. Gondolom ennek orulnel. Csereljunk!

2017. máj. 13. 10:54
 23/77 anonim ***** válasza:
80%
Ja, 22 vagyok, kimaradt: fiatalok, mennek mindenfele, nyaralas, koncert, stb. De a gyereket meg egy fagyira nem vittek el soha.
2017. máj. 13. 10:56
 24/77 A kérdező kommentje:

Tanítani is mororral jár, mert a kocsit após használja. Meg az is nagy látvány, hogy ha együtt mennek, após ül hátul, mert neki nincs jogsija. Ez hogy néz ki? Közben meg tök szigorú, az óráin is, és a kislányommal is betartatja a szabályokat, nincs vita.

Nem tudom, hogy csinálja, hogy a gyerek mégis szereti.

2017. máj. 13. 10:56
 25/77 anonim ***** válasza:
96%

"Nekem semmi bajom,a motorosokkak, de hogy néz már ki, hogy nő és nagymama létére nem tud valami értelmesebb dologgal foglalkozni? "

Mindig is úgy gondoltam, hogy a tényleges női egyenjogúság egyik legnagyobb útját a hü..lye nők jelentik. Érezd magad megtisztelve, mert az vagy. 46 éves és nő, úr isten motorozik!!! 46 évesen nem öreg és mert nő, miért ne motorozhatna? Úr isten, a gyerekednek lesz a legmenőbb nagymamája a világon. Kár, hogy ilyen hülye lesz az anyja.

2017. máj. 13. 10:57
 26/77 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező, te vagy 12 éves vagy és szórakozol itt, vagy nagy bajok vannak a fejeddel.

2017. máj. 13. 10:57
 27/77 anonim ***** válasza:
92%

Szereti a gyerek.

Milyen anya vagy te, hogy ez nem eleg???

2017. máj. 13. 10:58
 28/77 anonim ***** válasza:
90%

Talán úgy, hogy ő nem egy hisztérika?

29/77 anonim ***** válasza:
100%
Kamukerdes. Meg se hallja a valaszokat, csak szajkozza a sajat gondolatait.
 30/77 A kérdező kommentje:
Miért lennék hülye? Mert más az értékrendem? Muszáj mindenkinek ilyen "menőnek"lennie?
2017. máj. 13. 11:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!