Ilyen egy normális nagymama? Ti engednétek hozzá a gyereket?
Szerintem anyósom nem normális. 46 éves, fiatal kora óta motorozik, motorostalálkozókra, koncertekre jár. Rockzenét hallgat, motoros pólókat hord, mindenféle bőrcuccot, kiegészítőket. Amúgy nem buta nő, matekot tanít középiskolában.
Felőlem azt csinál, amit akar, csak akkor vehetne vissza, ha vele van a 3 éves lányom. De nem... Beülteti az oldalkocsiba, az udvaron motoroztatja, zenét hallgatnak, halálfejes pólót vett neki. A kicsi imádja, de engem a víz ver ki ettől a stílustól.
Takarodj mar a kamuddal a francba!
Itt sertegetnek oldalakon keresztul, ki az aki ezekre nem reagal? Minden kommentben uj hazugsagot irsz. Egy unatkozo 15 eves kis liba vagy. Toroltetem a kerdest, mert egyertelmuen hamis.
Most akkor legyek màs, mint aki vagyok? Nekem ez nem megy!
Ja és igen, a lányom születése előtt is ismertem anyóst. Akkor is furcsa volt, hogy ilyen, de kinkrétan,azóta zavar, hogy a lányomat is bevonja.
"Szerettek, foglalkoztak velem, senki sem tért el a szerepétől, és ez így biztonságos volt."
A férjed családjában is ugyanez történt, bármilyen hihetetlen ez számodra. Elképzelni nem tudom, milyen "szerep"-ről beszélsz, ennyire korlátolt sztereotípiákban gondolkodva élni sem érdemes, ha neked a motorozás már semmiképp nem egyeztethető össze a nagyanya-léttel. Az végképp megdöbbentő, hogy a 46 éves anyósodat már fél lábbal a sírban fekvő öregasszonynak akarod látni, számtalan ilyen korú nőnek nem az unokája, hanem a GYEREKE egyidős a tiéddel.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!