Ilyen egy normális nagymama? Ti engednétek hozzá a gyereket?
Szerintem anyósom nem normális. 46 éves, fiatal kora óta motorozik, motorostalálkozókra, koncertekre jár. Rockzenét hallgat, motoros pólókat hord, mindenféle bőrcuccot, kiegészítőket. Amúgy nem buta nő, matekot tanít középiskolában.
Felőlem azt csinál, amit akar, csak akkor vehetne vissza, ha vele van a 3 éves lányom. De nem... Beülteti az oldalkocsiba, az udvaron motoroztatja, zenét hallgatnak, halálfejes pólót vett neki. A kicsi imádja, de engem a víz ver ki ettől a stílustól.
legnagyobb útját = legnagyobb gátját*
Amúgy ez egy kamu kérdés.
Én is szívesen cserélnék, oda adom anyósomékat. Privátba cseréljünk címet és rögtön küldöm őket.
De most komolyan rakd félre a büszkeségedet és örülj a lányod boldogságának, h mamája jófej és elvan vele.
A többit meg magadba rakd rendbe , mert ha az gondolod, h a barinős nap jobb a kislányodnak mint a mamival töltött izgalmas délután akkor tnyleg gondok vannak.
"Miért lennék hülye? Mert más az értékrendem? Muszáj mindenkinek ilyen "menőnek"lennie?"
Azért vagy hülye, mert ok nélkül más életvitelét, hobbijait, sőt az egész életét lesz..rozod. Eddig SEMMI konkrétumot nem említettél, hogy mi a bajod azzal, hogy az anyósod motorozik és rock zenét hallgat. Most mondhatod, mi ezzel a baj? És ne olyat mondj, hogy ennyi idősen mást kéne csinálnia, mert ez nem érv. Neked sem kéne ennyi idősen hülyének lenned.
"Miért lennék hülye? Mert más az értékrendem? Muszáj mindenkinek ilyen "menőnek"lennie?"
Miért lenne a nagymama hülye? Mert más az értékrendje? Muszáj mindenkinek ilyen besültnek lennie?
Szombat van, ha ennyire unatkozol, takarítsál vagy vidd el a gyerekedet valami unalmas programra!
Te az a tipikus begyöpösödött anyuka lehetsz, aki azt hiszi valamiért, hogy 1917-et írunk, nem pedig 2017-et.
Banyek, extra szuper a nagyi, tele van élettel, vagánysággal. Ez láthatóan belőled hiányzik. Amíg tud rendesen vigyázni a gyerekre, én hagynám őket. Nálunk az após ilyen, már előre várom, mire tanítja a gyereket, milyen élmémyeket szerez majd.
Szerinted egy lány akkor lány, ha csajos programokat csinál? És ha mondjuk programozó vagy egyéb mérnök akar lenni, mit csinálsz? Azt mondod majd, hogy nem lehet, mert nem elég lányos szakma?
Komolyan nem értelek, talán a neveltetésedből adódik, vagy történt veled valami, hogy ilyen vagy. Az a baj, hogy kivetíted a gyerekedre, és ez nagyon rosszul sülhet el.
Az,a baj, hogy a férjem is hozzá húz. Pedig ketdetben azt montdta, azt szereti bennem, hogy nyugis vagyok, nem pörgök mindig.
Most meg àllandóan menne valahová. Biztos,hogy anyòs uszítja, hogy ne üljünk mindig otthon. Tegnap is mondta, menjünk el fürdőbe, ők vigyáznak a kicsire. Csakhogy semmi kedvem.
"Nekem semmi bajom,a motorosokkak, de hogy néz már ki, hogy nő és nagymama létére nem tud valami értelmesebb dologgal foglalkozni? "
Mit kéne tennie? Nylonotthonkában sütni-főzni, szomszédasszonnyal trécselni, utcára pedig kizárólag fejkendőben menni?:D
Komolyan nem értem, hogy a férjed hogy tudott téged elvenni, amikor ilyen szuper anyja van. A fasorban nem vagy anyóshoz képest, akár az intelligenciaszintet, akár a vitalitást nézem, gyanítom, a külsejére sem lehet panasz.:-) Szörnyű lehet veled beérni, miután gyerekként és fiatalként mellette élt a férjed, őszinte részvétem neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!