Nem, nem ettől függ a gyerekek száma, viszont ne is utólag gondolkozzunk a kérdésen.
2017. márc. 11. 11:21
52/58 A kérdező kommentje:
Ilyen szempontból mindegy.Egy év a korkülönbség,új majdnem egyszerre lesznek túl.Mint írtam második gyereket nem terveztük.Gyogyszer és szoptatás alatt jött ossze nagyon hamar.Mar 3honapja volt,mikor egy kontroll vizsgálaton közölték.Nem betettem volna el és már nagyon örülök h így alakult.En sem hiszem h muszáj lett volna egy gyerek csak amiatt h nincs nagyszülő,de lehet h nem ilyen hamar jött volna.Nem tudom.Mostmar így látom a legjobbnak.
2017. márc. 11. 11:22
53/58 anonim válasza:
Bp.-i oviban dolgozom. Összesen 8 csoport van, csoportonként olyan 25 körül gyermek. Tehát összesen 200 gyermek jár a mi intézményünkbe.
Minden tanévkezdéskor szeptemberben ki kell tölteniük a szülőknek egy formanyomtatványt. Ezen azokat a személyeket kell megjelölniük akik elhozhatják a gyereket az oviból! Névvel címmel, személyes adatokkal stb. Csoportonként mindössze 1-2 olyan gyerek van, akinek a szülei nem kértek ilyn dokumentumot, mondván, h rajtuk kettőjükön kivül más nem jön majd a gyerekért. Tehát a 200 ból, olyan 10 gyereke van akiért csak és kizárolag az anyja, apja jár.
a többiekért igenis a nagyszülők, szomszéd, rokon, stb. megy!
2017. márc. 16. 21:41
54/58 anonim válasza:
Vagy csak beírják mint lehetőség, aztán vagy élnek vele, vagy nem. Ebből semmilyen következtetést nem lehet levonni.
2017. márc. 16. 21:47
55/58 anonim válasza:
Hidd el aki beírja az él is vele. Teljesen változó, van akiért napi szintem jönnek a nagyszülők, másért meg néha néha, de ki többet ki kevesebbet, de igenis élnek vele.
És de ebből pont azt a következtetést lehet levonni, h a legtöbb szülő nem tudja/akarja (teljesen mindegy) megoldani külső segítség nélkül. Látom mindennap a legritkább esetben CSAK anya és apa van. De hangsúlyozom ez egyáltalán nem baj, sőt...
2017. márc. 16. 22:13
56/58 anonim válasza:
Nem hiszem el, mert mi is leadtuk egy nagyszülő nevét a biztonság kedvéért, de kivétel nélkül mindig mi megyünk érte, ahogy sok más gyerekért is. Attól, hogy sokaknál besegít valaki, nem tudom miért olyan hihetetlen egyeseknek, hogy van, akik meg tudják oldani.
2017. márc. 17. 16:55
57/58 anonim válasza:
Mert látom mindennap az ovodában, hogy ki viszi haza a gyereket, ha ezt nem érted nem tudok már mit hozzáfűzni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!