Otthonról dolgozni gyerek mellett?
Olyan munkám van, amit otthonról tudok csinálni akár napi 2-3 órában is, nagyon ideális. Viszont akármennyire jó, sajnos nem tudom csinálni a hét hónapos mellett. Egyszerűen nem hogy két három, de egy órám sincs leülni a számítógéphez egy nap. Nem jó alvó a gyerek, amennyit nappal alvással tölt, az elmegy a házimunkára.
Van valamilyen ötlet, javaslat, biztatás? Nagyon hiányzik a munkám és anyagilag is jól jönne.
Én is otthonról dolgozom,de a fiam még csak 6 hónapos.
Bár ő viszonylag jól alszik,de a munkámmal nem tudok az alvásai alatt végezni és magamra is szeretnék fordítani egy kis időt:)
Amikor ébren van,nem kell mindig vele foglalkozni,egyedül is elvan.
Ha jobb idő van kirakom a babakocsiban,kint jobban is alszik,de ha ébren van akkor is jól érzi kint magát.
Kiviszem a notbookom és dolgozok fél kézzel pedig a babakocsiban ringatom:)
Minden gyerek más és más,ez nagyon gyerekfüggő dolog. Az én fiam hiperaktív, napközben folyamatos felügyeletet igényel, de annyira elfárad estére hogy 12-13 órát alszik utána egyhuzamban, egyszer sem ébred föl. Ekkor tudnék dolgozni, mikor ő alszik, 8tól éjfélig, ha lenne home office-os munkám ☹️, de sajnos nincs.A neten szoktam keresgélni, chatelni, ezzel telik az idő,ha elaludt a gyerek.Esetleg lezuhanyozom, hajat mosok, házimunka,ami éppen kell.
A barátnőm fia pont fordítva van, egész délután alszik, meg se nyikkan, 3-4 órán át is, de éjszaka folyton fölébred és virrasztani kell vele. 2 éves.
Anyám mondta én egy igazi alvós baba voltam, 24 órából 23-at aludtam,1 éves koromig, időmilliomos volt mellettem.
A hugommal már nem volt ennyire szerencsés, hasfájós volt és folyton bömbölt.
Minden gyerek más és más és a home office munkák is ettől függnek,ezt gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!