Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Srácok, ha gyereketek lesz...

Srácok, ha gyereketek lesz nem para?

Figyelt kérdés
A barátnőm várandós és tökre őrülnék, ha lenne egy gyermekem, ellenben a csajszi elég hisztis. Másfél éve vagyunk együtt, de elején csak szexkapcsolatnak indult. Most félek, hogy nem jövünk majd ki jól, hiszti lesz, megcsalom, rám nyomulnak, megunom, vagy akár csak még nem akarom elkötelezni magam. Ellenben a hölgynek elvileg nem lehet gyereke nagyon valami betegség miatt, de most bejött. Az abortuszon is gondolkodom, de elég paraszt dolog szerintem. Idővel kialakul az apaság vagy mi?

2017. jan. 11. 23:08
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
#40 Nem.
2017. jan. 12. 23:10
 42/62 A kérdező kommentje:

#41: Eléggé parázom, mert igazából más fél éve csak dugni járunk össze, meg filmezgetni. Jó elmentünk horvátba meg ausztriába, de igazából nincs nagy közös múltunk. Kicsit távolinak érzem magam tőle. Nem ismerem annyira, de attól még érzek iránta dolgokat, csak hát ez édes kevés egy gyerekneveléshez.

#39: Pár hónap múlva 30

2017. jan. 13. 07:31
 43/62 anonim ***** válasza:
47%
Még pár év,aztán belefáradsz a bulizásba , aztán majd keresed ezerrel az élet értelmét , de nem fogod találni , mert most gyilkolod le .
2017. jan. 13. 19:49
 44/62 anonim ***** válasza:
40%
Érdemes megtartani, annyi örömöt ad egy gyerek, hogy el se hinnéd. Az nem baj, hogy csak szexkapcsolat van köztetek, láttam már hasonló történetet és nem bánták meg, hogy megtartották a babát, sőt. Egy abortusz viszont sajnos egy életen át elkísér. Ne hagyd cserben a hölgyet!
2017. jan. 13. 20:03
 45/62 anonim ***** válasza:
0%
Nemcsak a holgyet az apat is
2017. jan. 13. 20:09
 46/62 anonim ***** válasza:
25%
Nagyon jól érzed, hogy az abortusz "elég paraszt dolog"! Tuti megbánnád, ha megölnéd azt a kis pici babát, aki számít Rád és Rád van utalva. Ha nem is jönne össze a csajjal, a gyermeknek akkor is az édesapja maradsz. Ha szét is mentek, apaként vannak jogaid, ugyanúgy tudsz érte felelősséget vállalni. Szerintem imádni fogod. Ha fiad lesz, felnéz majd Rád. Ha kislány, te leszel a hőse. Szerintem csak nyerhetsz vele! Jó babázást!
2017. jan. 13. 20:11
 47/62 Ignatio ***** válasza:
25%
Ha meglesz a baba, meg fogod érteni, érezni, hogy micsoda csoda. Én is így boldog apa lettem, pedig el se tudtam képzelni előtte. Ha fiú, azért; ha lány, azért.
2017. jan. 13. 20:21
 48/62 anonim ***** válasza:
29%
Hát elég szomorú, hogy miattad veteti el a lány a babát. Nem feltétlenül szükséges együtt maradni ahhoz, hogy jó apa légy és felelősséget vállalj azért, amit tettél. Lehet, hogy a nőnek soha többé nem sikerül teherbe esnie. Nem félsz, hogy azzal, hogy most megfosztod a támogatásodtól, tönkreteheted az egész életét? Ennyi felnőttég és felelősségtudat igazán szorulhatna már beléd. Ne vielkedj úgy, mint egy kamasz! Légy férfi és tartsátok meg a babát. Drukkolok, hogy helyes döntést hoztok.
2017. jan. 13. 20:33
 49/62 anonim ***** válasza:
93%

miért kéne együtt maradnia egy olyan emberrel, akit nem szeret? gondolkozzatok már. felajánlotta a lánynak a segítségét, ennél többet mit vártok töle?maradjon azért vele, mert a csaj most zsarolja érzelmileg, hogy akkor elveteti ha nem marad vele?a csajnak kéne hogy legyen annyi esze, hogy nem veteti el, ha félő hogy nem tud terhes maradni. Akkor majd fizeti a kérdező a gyerektartást és kész.

Amúgy ezt már kb. az óvodában meg lehet tanulni, hogy a pasikat nem lehet gyerekkel megfogni!!

Kérdező, te annyit tudsz tenni ebben a helyzetben, hogy felvállalod, amit tettél. ez sajnos így alakult, pech. de ettől függetlenül még nem rontottad el az életed. nem kell együtt maradni a csajjal, ha nem szereted.viszont állj mellette, mert emberség is van a világon. hagyd, hogy ő döntsön, hiszen az ő teste. És ha ő úgy dönt, hogy megtartja, akkor segítsed, meg látogassad a kicsit.hiszen, mint ahogy a huhogók is mondják - és ebben az egyben igazuk van - ő a te gyereked is. Ez nem vonja maga után azt, hogy mindenképp a csajjal kell maradni. Ha pedig az ab mellett dönt, akkor a jövőben figyelj oda jobban a védekezésre.

2017. jan. 13. 21:56
 50/62 anonim ***** válasza:
53%

Tegnap 21:56, 70 %-os ezt hol olvastad? Hol álmodtad? Sokat szíttál, vagy mi van?

"maradjon azért vele, mert a csaj most zsarolja érzelmileg, hogy akkor elveteti ha nem marad vele?"

Szó nem volt róla. A lány nem zsarolta semmivel. És közük sincs egymáshoz a dugáson kívül és nem járkálnak össze, nem is járnak.

2017. jan. 14. 01:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!