Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tehetnék hogy a férjem is...

Mit tehetnék hogy a férjem is olyan boldog legyen mint én?

Figyelt kérdés
4 éve élünk nagyon harmonikus házasságban, mivel nagyon egyformák vagyunk, tökéletesrn működik a dolog. 2.5 éve szuletett az első gyermekünk, a férjem sokat dolgozik, sok pénzért, és én tényleg minden terhet leveszek a válláról, mert tudom hogy nem bírja a stresszt, a feszkót...3 hónapja megszuletett a kisteso és azóta azt látom rajta hogy baromira nem boldog...nyilvan fáradt ia hiszen most már muszáj besegítenie pl ha ugy van felkelni a nagyobbhoz éjjel. De továbbra is igyekszem nem túl terhelni őt, a női munkákat abszolút megcsinálom, hétvégén legalább egy délelőtt vagy délután úgy intézem őket hogy tudjon játszani a gépen (ez a hobbija) elengedem pecáni mikor akar, eljér havi kétszer kb a haverjaival meg most engedtem el 10 napra kulfoldre januárba haverokkal, tegnap is tgnapelott is moziba voltunk kettesbe....erre mégsem boldog...folyton mogorva (gyakran a gyerekkel is) nincs kedve semmihez, ma is oké hogy bulizni nem tudunk menni de fent maradhattunk volna éjfélig erre kozolte hogy fáradt nincs kedve...szoval abszolut befásult és már utalt is rá h megbánta a tesót pedig kozos dontes volt mindketto, jol szitualtak vagyunk nincs anyagi stressz, nagyszulok vannak, van segitseg sokan orulnenek ha ilyen korulmenyek kozott vallalhatnanak/nevelhetnenk ket gyereket...nagyon szomoru vagyok. nagyon boldog a ketgyerekkel de szomoru a hazassagomban.
2016. dec. 31. 21:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 A kérdező kommentje:

nem szarik :) ha folyamatosan szarna bele, akkor azt írnám, folyamatosan szar a helyzet :) de mint írtam hogy rosszabb hol jobb...a váltakozás nem nekem köszönhető hiszen én stabil pont vagyok. Hanem annak, hogy akar, hogy összeszedi magát, és próbálja venni az akadályokat. Csak ez nem mindenkinek sikerül egyformán.

Szerintem kiveséztük a dolgokat, nem egyformán gondolkodunk, a mi kapcsolatunkat a barátaink kivételesnek mondják, pozitív értelemben, mindig azt mondják, mi nagyon erős pár vagyunk és irigyelnek, hogy olyanok vagyunk mint a "borsó meg a héja" Eddig nem hittem ebben, de mikor ilyeneket olvasok hogy mások ilyen miatt elválnának, akkor megértem mire gondolnak.

Mondjuk anyósom is mindig mondja, hogy nem mindennapi türelmem van az emberekhez :))

nem, nem a pénz érdekel kedves utolsó előtti, ha így lenne, elválnék, mivel sokkal többel lépnék ki ebből a házasságból mint amire valaha is álmodhattam volna a férjem előtt...a gyerekeim kényelmét, jövőjét fontosnak tartom igen. Miért te nem?

2017. febr. 7. 08:15
 62/72 anonim ***** válasza:
Nah,hát akkor ne nyavalyogjál itt! Ezek szerint semmi bajod!
2017. febr. 7. 08:18
 63/72 anonim ***** válasza:

En kerdeztem ra tegnap, mert torolgettem a regi valaszaimat eppen.

Nem irigyellek.

2017. febr. 7. 08:38
 64/72 A kérdező kommentje:

köszönöm még egyszer az érdeklődést. Legalább őszintén meg tudtuk beszélni, hogy a fő gond az, hogy ő nagyon rosszul bírja az éjszakázást összeegyeztetni a munkahelyi stresszel, és ahogy ő fogalmazott, a kistestvér születésekor azt kívánta bárcsak megálltunk volna egy gyereknél.

Nem rég megint beszélgettünk, akkor azt mondta, nagyon szereti mindkét lányt, de zavarja hogy nincs közös életünk, velem, hogy nincs magánszféra, hogy nem tudunk sehova eljárni stb....ezt viszont tényleg csak az idő oldja meg...hiába van baby szitter, az 5 hónapos egyenlőre nem marad meg vele, és nem is erőltetjük. Azt mondta a férjem, vár amíg kell, de szakemberhez nem szeretne menni a problémáival...

2017. febr. 7. 09:53
 65/72 anonim ***** válasza:
100%

Borsó meg a héja. Nem ok nélkül nem tudja megemészteni az ember gyomra ahéját ...

Nem akarásnak nyögés a vége. A férjed beleunt az életbe,ennyi. Kifogás,az éjjeles műszak meg a nem tudtok együtt lenni. Mások is élnek így,mégse boldogtalanok

2017. febr. 7. 13:03
 66/72 anonim ***** válasza:
93%

A férjed olyan mint egy nagy gyerek, te meg ehhez asszisztálsz. Oké hogy középvezető, de az a munkahelye, ti meg a családja vagytok, a két dolgot külön kellene kezelnie, ez nem indok arra, hogy kivonja magát a családi feladatokból és állandóan azon keseregjen h de rossz most neki az élet. Mindegy, mert te meg csak a magad igazát véded amiért úgy viselkedsz mint egy pincsikutya.

Nyilván azok a válaszolók akik azt írták h válnának, ők sem válnának el ennyi miatt, de minden ilyen kérdésnél előbb-utóbb valaki benyögi h válj el.

2017. febr. 7. 13:11
 67/72 A kérdező kommentje:
én azt nagyon jól tudom, hogy boldognak kellene lennie, és hogy boldogtalan, az nem egészséges, mint ahogy az sem egészséges hozzáállás hogy 1,5-2 óra ébrenléttől éjjel már depressziós. ha szerintem ez egészséges volna, akkor nem tettem volna fel a kérdést. azt is tudom hogy nem minden a munkahely, de mint írtam nincs állandóan romokban, hullámvölgyek vannak, hol romokban van, hol összekapja magát, miattunk, értünk. pincsikutya vagyok, lehet, azzal hogy segíteni akarok, meg hűséges vagyok hozzá és a házasságunkhoz. ha a mai világban ez pincsikutyaság, az elég szomorú. szerintem meg minden feleségnek és férjnek hasonló belső erővel kellene próbálnia menteni amit meg lehet menteni...az, hogy a férjemből hiányzik a belső erő, már más kérdés, sajnos nem mindenki egyforma. A bátyám mániákus depressziós. le kellene löknöm emiatt a 9.ről?? Tehet ő erről?
2017. febr. 7. 14:14
 68/72 anonim ***** válasza:
100%

Menteni a menthetőt... A jó kapcsolatban nem menteni kell a menthetőt,hanem megy minden zökkenőmentesen és a legnagyobb baj az,hogy miért cserélte össze az asszonx a fekete zoknit a sötétkékkel,vagy a férfi miért a másik szekrénybe tette a tányért.

Nálatok a férfi nem boldog és ha fejreállsz,akkor se lesz az. A hátsóját ha kiny.lod se.

Ismétlem. Nem kifogás a munka erre. Mindenki dolgozik,lehet fáradt,de a család a boldogság kell hogy legyen az életben,nem teher.

2017. febr. 7. 14:19
 69/72 anonim ***** válasza:
100%

Én túl vagyok már ilyen kapcsolaton...

Bármit tettem,nem változott. Otthagytam,bár házasok nem voltunk. Olyan jó ember,hogy már dec 29óta nem látta a gyerekét.

Pedig értünk dolgozott. Jaa,mégse,mert már nem érdekli a gyereke,meg semmit nem tett érte,hogy jó legyen.

2017. febr. 7. 14:21
 70/72 A kérdező kommentje:
utolsó, sajnálom hogy így félreismerted. Talán nem véletlen hogy össze sem házasodtatok. Mi azonban házasok vagyunk. Eszem ágában sincs válni. Ez nem válasz a kérdésre sem. Mivel más válaszotok nincs, azt hiszem valóban felesleges tovább tárgyalni. Minden jót kívánok, köszi a beszélgetést
2017. febr. 7. 16:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!