Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mióta terhes vagyok a férjem...

Mono144 kérdése:

Mióta terhes vagyok a férjem teljesen elhidegült tőlem. Más is járt így? Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Először is mielőtt bevállaltuk volna a közös babát tudnotok kell, nekem van egy lányom az előző házasságomból, aki közösen nevenlünk és neki is van gyereke az előző házasságából, aki a volt feleségével van. Mikor már együtt voltunk több mint egy éve egyfolytában azt mondogatta hogy szeretne tőlem egy babát. Én az elején nem igazán éltem bele magam, mert azt gondoltam jó ez így nekünk, de aztán valahogy megváltozott bennem a dolog és én is szerettem volna. A vártnál hamarabb már a tervezett első alkalom után terhes lettem, most 18 hetes vagyok. Viszont az orvos tiltott bennünket a 12. héti az együttléttől, és ez úgy el is választott tőle. Azóta nem kedves, nem mosolyog velünk, egész nap morog, nem közeledik, és nem is tudom vele megbeszélni. Hova juthat ez kettőnk között? Azt állítja én vagyok a hibás. De miben? Vágyom a társaságára, arra hogy együtt nevessünk, de ő ezt nem is akarja észrevenni. Hol rontottam el?

2016. jún. 14. 14:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, itt két lehetőség van. Az egyik hogy leülteted és nem vádlóan (arra mindenki bezárkózik vagy visszatámad) feltszed a kérdéseidet.

A másik, hogy ha ő teljesen elzárkózik mindenféle kommunikációtól, akkor sajnos vége a kapcsolatnak.

2016. jún. 14. 14:21
 2/10 anonim ***** válasza:
64%
Próbálj meg beszélni vele. Egyébként meg másként is lehet szexuálisan együtt lennetek...
2016. jún. 14. 14:29
 3/10 anonim ***** válasza:
15%

Azóta sincsen szex köztetek? Nem értettem jól, a 12. hétig voltatok egymástól eltiltva?

Az ágyban sem akarja elfogadni a kezdeményezésed? Attól, hogy neked nem mehet a szex, még őt kényeztethetnéd...

Ha nem akarja a szexuális közeledést sem, akkor nem lehet, hogy van valakije?

Ha optimistább vagyok, akkor azt mondom, a terhességed után tudatosult benne, hogy ez nem csak ábrándozás, itt tényleg lesz egy kis gyerek. Lehet, ahogy akkor szembesült azzal, hogy mennyi feladat lesz vele, hogy mennyire meg fog változni az életetek. Ha így van, akkor ez el fog múlni, csak idő kell neki. Meg beszélgetés.

Szerintem is ültesd le, és kérdezd meg tőle frankón, mi a baja. Közös gyereket lesz, ezt már nem lehet visszacsinálni, együtt kell megoldani.

Drukkolok, és írd meg, mi történt!

2016. jún. 14. 14:29
 4/10 anonim ***** válasza:
53%
En ekkor a szamat hasznaltam.. tudom furcsan hangzik. Vagy esetleg kozonsegesnek. De felnottek vagyunk. Nem hagytam csak ugy ott , es nem vartam el h vigyorogjon... amire szuksege van es volt megadtam. O is szajjal enis... ennyi. Kezdemenyezz nala h mit szolna ha szajjal konnyitenel rajta. :) nem lesz gond szerintem.ez âtmeneti
2016. jún. 14. 15:43
 5/10 anonim ***** válasza:
42%

hmmm. ez azt jelenti, hogy te 12.hétig nem szexelhettél, de neki sem szereztél örömöt egyéb módon????

Hát lehet én is zabos lennék, ha a párom eszébe sem jutna, hogy én is létezem, kivéve persze, ha szrul van és amiatt nem gondol másra!

2016. jún. 14. 15:53
 6/10 anonim ***** válasza:
47%

Miről beszéltek? Nem látjátok, hogy a kérdező azt írja, hogy a 12. héttől nem szexelhetnek??? Nem hétIG hanem hétTŐL!

De nem ez a lényeg, létezik anális szex is...stb.stb. meg előtte átbeszélni. Ha szeretik egymást, meg lehet oldani mindent! Ha meg nem, akkor nem kell hagyni magunkat és mindent úgy kell csinálni hogy nekünk jó legyen.

2016. jún. 14. 19:14
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki hozzászólását, véleményét. A helyzet az hogy igen a 12. hétig nem lehetett szex közöttünk, de volt egy próbálkozásunk, viszont én utána rengetegszer tettem célzást arra hogy már vége a tiltott időszaknak, de nem élt a lehetőséggel. Mit kellett volna tennem, a nyakába kellene csimpaszkodnom ha hetekig szóba hozom hogy ugyan lehetne már végre valami mert én is a falat kaparom. De itt nem csak a szex a gond, ez annál több ha kevés a kommunikáció közöttünk. Ez a halálom, mikor én nyitottan és őszintén jelzem irányába ha nem tudok valakivel valamit megbeszélni. Ma viszont beszélt vele a húga, mert már hetek óta mondogatom neki hogy nem tudok a testvérével beszélni. Aztán mi is leültünk megbeszélni, de egyenlőre várom hogy lesz-e változás. Jó lenne hiszen én igyekszem, most is házassági évfordulónkra befizettem magunkat egy 4 napos pihenésre, de én sajna egy szál virágot sem kaptam. Igazán nem elvárás de jól esett volna. Hiányzik a figyelmesség és ez nem a szexben kell hogy kimerüljön!
2016. jún. 14. 19:22
 8/10 anonim ***** válasza:
62%
a 12.hétig nem lehetett,és mikor lehetne ő már nem akarja? nem lehet,hogy fél,hogy ha egyszer tiltva volt,akkor nehogy gond legyen belőle ha most mégis csináljátok?
2016. jún. 14. 19:30
 9/10 A kérdező kommentje:
Éppen ezért jeleztem neki hogy már szabad a pálya...sőt sokszor humorosan jeleztem hogy hahó, már pókhálót szőttem, de semmi. Így nem nyilatkozott hogy ő fél és emiatt nem akarja, de lehet ebben is valami.
2016. jún. 14. 20:26
 10/10 anonim ***** válasza:
86%
Akkor se sokaig nem lehetettek egyutt ...a nok 80% az 5.-6. Heten evszi eszre h kismama, tehat mire eljutottal az orvoshoz is az is max 5 het amig nem lehetettek egyutt... Most ne haragudjatok, de nehogy mar egy ferfi ne tudjon varni 5 hetet!? En az 5. Honaptol nem tudtam egyutt lenni a parommal. Es megse hidegultunk el egymastol. Persze igen, segitek rajta, de kozel sem olyan surun mint elotte. Es megert engem. Persze van h feszultek vagyuk, legfokeppen en, hiszen nem csak a ferfiaknak all a vilag, egy kieleguletlen nő sokszor elviselhetetlenebb mint egy ferfi... De viszont akkor is megert. Itt a paroddal van a baj. Nem pedig veled. Szerintem ha az alatt az 5 het alatt is de legyen 12 , csak heti egyszer segitettel rajta, es akkor is zabos,, akkor elkene gondolkozni azon h jo ez a kapcsolat. Nem gyerekek vagytok. Mindkettotoknek van sajat gyereke! Ha nem akar veled kommunikalni nincs mirol beszelni. En egeszbiztosan megmondtam volna mar neki, hogy ez nem mukodik igy, es nekem is rossz ha nem vette volna eszre, es nem akar ilyen kapcsolatban elni.
2016. jún. 15. 01:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!