Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tehetnék hogy a férjem is...

Mit tehetnék hogy a férjem is olyan boldog legyen mint én?

Figyelt kérdés
4 éve élünk nagyon harmonikus házasságban, mivel nagyon egyformák vagyunk, tökéletesrn működik a dolog. 2.5 éve szuletett az első gyermekünk, a férjem sokat dolgozik, sok pénzért, és én tényleg minden terhet leveszek a válláról, mert tudom hogy nem bírja a stresszt, a feszkót...3 hónapja megszuletett a kisteso és azóta azt látom rajta hogy baromira nem boldog...nyilvan fáradt ia hiszen most már muszáj besegítenie pl ha ugy van felkelni a nagyobbhoz éjjel. De továbbra is igyekszem nem túl terhelni őt, a női munkákat abszolút megcsinálom, hétvégén legalább egy délelőtt vagy délután úgy intézem őket hogy tudjon játszani a gépen (ez a hobbija) elengedem pecáni mikor akar, eljér havi kétszer kb a haverjaival meg most engedtem el 10 napra kulfoldre januárba haverokkal, tegnap is tgnapelott is moziba voltunk kettesbe....erre mégsem boldog...folyton mogorva (gyakran a gyerekkel is) nincs kedve semmihez, ma is oké hogy bulizni nem tudunk menni de fent maradhattunk volna éjfélig erre kozolte hogy fáradt nincs kedve...szoval abszolut befásult és már utalt is rá h megbánta a tesót pedig kozos dontes volt mindketto, jol szitualtak vagyunk nincs anyagi stressz, nagyszulok vannak, van segitseg sokan orulnenek ha ilyen korulmenyek kozott vallalhatnanak/nevelhetnenk ket gyereket...nagyon szomoru vagyok. nagyon boldog a ketgyerekkel de szomoru a hazassagomban.
2016. dec. 31. 21:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 A kérdező kommentje:
a stilusod minosit...de megértelek mint írtam kívülről pár sor alapján én is így ítélné meg mást...azonban 13 év van mögöttünk, nem véletlenül..nekem ő a másik a felem mint ahogy neked a Te férjed, eszem ágában sincs őt otthagyni, azért mert épp padlón van...érdekes hozzáállás...a gyerekek érzése meg smafu?
2017. jan. 2. 06:03
 42/72 anonim ***** válasza:
69%
Igazad van! A gyerekeknek az a legjobb ha azt látják a szüleik boldogtalanok és azt a példát kövessék hogy ha valami szar abból nem szabad kilépni, nem.. meg kell benne ragadni és leélni egy boldogtalan életet. Én nem azt mondom hogy most azonnal félre kell állni, de ha még egy év múlva is ilyen lesz a helyzet, annak ellenére hogy te mindent megteszel, ne sirj ha szar az élet.
2017. jan. 2. 06:42
 43/72 anonim ***** válasza:
69%

Gyerekek miatt sose szabad együtt maradni. Csak rossz példát látnak,és nagyon jól tudják ám,hogy valami nem kóser.

Szerintem nem elsődleges megfelelő tanács az,hogy hagyja el. Nem akarja elhagyni és lehet tényleg megoldódik a helyzet. Nem pszichiáter kell amúgy hanem pszichológus,az nem ad gyógyszert.

Nekem inkább az a fura,hogy a második gyereknél jött elő,ezért is írtam én,hogy nekünk három lesz,mert nálunk a kettessrl de változott semmi és a hármassal se fog.

2017. jan. 2. 07:16
 44/72 anonim ***** válasza:
90%

Téged miért nem vágott ki a férjed mint a taknyot? jaaa, hogy kitartott melletted?

Nem tudsz semmit a kérdező férjének előéletéről, bár a pánikbetegsége jelzi, hogy hajlamos a mentális betegségekre.

Nem csak a pszichiátra létezik, gyógyszerekkel, van a pszichológia, ami szinte teljesen gyógyszermentes.

És igen, mindenhol van rossz szakember.

Én háziorvost váltottam, mert egy orrfolyásra is antibiotikumot írt a gyereknek (ugye sajnos muszáj orvoshoz vinni, ha otthon akarom tartani)

2017. jan. 2. 07:48
 45/72 A kérdező kommentje:
nyilván annyira nem gáz a helyzet hogy csak a gyerekek tartsanak ossze...és nem, nem szenvednek a gyerekek...mint írtam egyébként nagyon jó apa, 3 hónapja van ez az állapot....és nagyon ledöbbent hogy sok valaszolo szerint már válnom kellene
2017. jan. 2. 07:58
 46/72 anonim ***** válasza:
52%

En nem irtam pl, hogy valj, hazassagparti vagyok, 21 eve;)

Viszont lasd be hamar, hogy amiota a masodik baba megvan, igy eltek. Megkeseriti ezt a szep idoszakot. Szornyu lehet. Es ha te lennel depresszios most? Hogy segitene rajtad? Legyen mar ferfi...

2017. jan. 2. 08:03
 47/72 A kérdező kommentje:
igen. a masodik gyerek ota van ez...probal vele is kedves lenni, ringatja altatja babusgatja....de akkor is latom rajta h nem boldog tőle...és tényleg borzasztó...ha én lennék depis ő is próbálna segíteni hiszen semmit nem tagad meg tőlem mindig mondja hogy menjek el a barátnőkkel vegyek magamnak valamit stb meg egyutt is eljarunk...es engem ez boldogga tesz....de mint itt irjatok talan jo dolgaban (es itt nem arra gondolok hogy nen kell mosogatnia hanem hogy mindene meg van) nem tudja mi van vagy nem tudom...
2017. jan. 2. 08:57
 48/72 anonim ***** válasza:
100%

Tök mindegy itt ki mit írogat. Minden hasonló kérdésre valaki benyögi hogy 'válj el", miért? mert ez a gyakorikérdések oldal, és 5 másodperc leírni ezt a két szót.

Kérdező, mit nem tudjuk megoldani a problémádat, főleg mert úgy fested le az életetek, hogy minden tökéletes, irigylésre méltó, a férjed mégis duzzog. Most mi itt mit tudunk csinálni? Max következtetéseket tudunk levonni, hogy nem való neki két gyerek, vagy hogy túlságosan elkényezteted a nagy jó létben.

Lehet hogy jobban be kéne fognod a pasid a házimunkába és akkor megtanulná értékelni, nem csak az lenne hogy az ölébe hullik minden. Az ember sokszor jobban értékeli azt amiért megdolgozott, mint amit megcsinálnak helyette.

2017. jan. 2. 08:58
 49/72 A kérdező kommentje:
ez igaz!
2017. jan. 2. 09:23
 50/72 anonim ***** válasza:

A depresszió, ha fennáll, orvosi megsegítést igényel! Egy endogén depresszió nem múlik el önmagában pszichoterápiától, bár szerves része az is.

A depresszió ugyanolyan BETEGSÉG, mint bármi más szervi baj. Az agy is a szervezetünk része, az is meg tud betegedni, aminek nem csak külső környezeti okai vannak.

Bírom az ilyen pszichiáterellenes szövegeket, hogy a gyógyszer az ördögtől van. Hát a frászt! Azért az antibiotikumot beveszi gondolom, ha fertőzése van..

Egy depresszív állapotnak meg nagyon is komoly kockázatai lehetnek. Én mindenképpen egy vizsgálatot javasolnék egy olyan pszichiáternél, aki alapjaiban pszichoterápiás beállítottságú, de ha gyógyszert kell adni, akkor felírja. Amikor meg abba lehet hagyni (mert nagyon gyakran eljön az az idő), akkor leállít róla.

A párod depresszióját NEM tudod te megoldani, nem is a te feladatod! Ez az ő felelőssége és feladata. Nem élheted helyette az életét, nem veheted át a betegségét.

Arra próbáld rávenni, hogy kérjen segítséget. Ha nem kér, annak a következményeivel ő is szembesül majd.

2017. jan. 2. 13:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!