Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tehetnék hogy a férjem is...

Mit tehetnék hogy a férjem is olyan boldog legyen mint én?

Figyelt kérdés
4 éve élünk nagyon harmonikus házasságban, mivel nagyon egyformák vagyunk, tökéletesrn működik a dolog. 2.5 éve szuletett az első gyermekünk, a férjem sokat dolgozik, sok pénzért, és én tényleg minden terhet leveszek a válláról, mert tudom hogy nem bírja a stresszt, a feszkót...3 hónapja megszuletett a kisteso és azóta azt látom rajta hogy baromira nem boldog...nyilvan fáradt ia hiszen most már muszáj besegítenie pl ha ugy van felkelni a nagyobbhoz éjjel. De továbbra is igyekszem nem túl terhelni őt, a női munkákat abszolút megcsinálom, hétvégén legalább egy délelőtt vagy délután úgy intézem őket hogy tudjon játszani a gépen (ez a hobbija) elengedem pecáni mikor akar, eljér havi kétszer kb a haverjaival meg most engedtem el 10 napra kulfoldre januárba haverokkal, tegnap is tgnapelott is moziba voltunk kettesbe....erre mégsem boldog...folyton mogorva (gyakran a gyerekkel is) nincs kedve semmihez, ma is oké hogy bulizni nem tudunk menni de fent maradhattunk volna éjfélig erre kozolte hogy fáradt nincs kedve...szoval abszolut befásult és már utalt is rá h megbánta a tesót pedig kozos dontes volt mindketto, jol szitualtak vagyunk nincs anyagi stressz, nagyszulok vannak, van segitseg sokan orulnenek ha ilyen korulmenyek kozott vallalhatnanak/nevelhetnenk ket gyereket...nagyon szomoru vagyok. nagyon boldog a ketgyerekkel de szomoru a hazassagomban.
2016. dec. 31. 21:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
86%
Kuldd el videkre;) Egy kis kozmunka havi 50 ezer Ft-ert helyrebillenti majd.
2017. jan. 1. 18:36
 32/72 A kérdező kommentje:
én sem értem miért "depressziós" mint írtam sokan lennének a helyünkben, és én értékelem is amink van és boldog is vagyok hiszen valóra vált minden amiről kislányként álmodtam...de úgy tűnik ő neki nem...szomorú vagyok mert nem szeretném hogy emiatt újra előjöjjön a betegsége jó lenne megrázni rámutatni neki milyen szerencsés de nem tudom hogy csináljam...ha a szakemberrel jövök azt mondja felesleges majd 3 év múlva ha már rendesen tudunk aludni eljárni majd jobb kedve lesz
2017. jan. 1. 18:57
 33/72 anonim ***** válasza:
39%

Nem lesz jobb a kedve.

Másik válaszoló,igen beleszövöm,hogy három lesz. Mi közöd hozzá? Én hálás vagyok a sorsnak,hogy ilyen párom van.

Kérdező,visszatérve a te bajodra. Nekem a nagyobb lányom apjával volt hasonló kapcsolatom. Igaz anyagilag mi nem áltunk jól. De mindent megtettem érte,ő ment ahová akart,mégse volt boldog. Végül már az állandó ordibálás ment,mert én se voltam boldog,amiért vele semmit nem lehetett csinálni. Életem legjobb döntése volt otthagyni,mert csodás embert találtam,aki úgy szeret,ahogy vagyok és a lányomat is gyerekeként szereti.

Én is évekig küzdöttem,de semmi nem volt jó az exemnek.

Amit tudsz,megteszel,de ez neki kevés.

Esetleg ha anyagilag majd te is veszel le terhet a válláról,lehet jobb lesz a helyzet. Most ő az egyedüli családfenntartó. Ez sok férfit megvisel. És hiába bulizik,utazik,ugyanabba a robotba kell visszamennie,amit ha jól értem,nem szeret,csak kell a lóvé,azért csinálja.

Kérjen segitséget,mert ha ő nem boldog,elöbb utóbb te se leszel az.

2017. jan. 1. 20:02
 34/72 anonim ***** válasza:
50%
Nekem meg harom van! Es? Kit erdekel. Tenyleg csucs, hogy semmi koze sokszor a kerdeshez, de odairod.
2017. jan. 1. 20:06
 35/72 A kérdező kommentje:
a munkáját szereti de attól az még munka és nem szabadidős tevékenység..amúgy megértek minden választ, kívülről, pár soros leírásalapján én sem ítélném őt és a kapcsolatunkat másként, mint ti. De belülről nyilván egész más ő és a hozzáállása is. De az tény hogy most mogorva és boldogtalan s bevallom hogy attól én is félek amit írtál, hogymivan ha akkor se lesz boldog
2017. jan. 1. 20:20
 36/72 A kérdező kommentje:
*boldogmikor visszamegyek dolgozni a gyerekek meg oviba...raadasul akkor még kevesebb időm jut majd mindenre, még többet kell majd segítenie...bár gondolom ebben az esetben meg meg fog rá kérni hogy maradjak otthon..
2017. jan. 1. 20:22
 37/72 anonim ***** válasza:
57%

A depresszió egy bizonyítható, "mérhető" betegség. Ha jól tudom dopaminhiány vagy túltengés okozza.

És bizony, hölgyeim, a menstruációval ellentétben nem csak női betegség.

Ráadásul Szaksegítség nélkül nem gyógyítható.

Kedves kérdező! Javaslom beszéld meg a férjeddel hogy járjon terápiára.

2017. jan. 1. 21:41
 38/72 anonim ***** válasza:
41%

"Szaksegítség nélkül nem gyógyítható"

Erre én vagyok az élő ellenpélda, évekig kezeltek és minden csak rosszabb lett. Abbahagytam és rendbe raktam az életem. Mindenre ráfogják hogy depresszió csak hogy bedrogozhassák az embert. Az egész pszichiátria egy mocskos áltudomány. Ennek a fickónak meg az egyetlen baja hogy minden a segge alá lett nyomva és esténként az asszonyhoz meg a két kölyökhöz kell hazajárnia. Én úgy vágnám ki a lovagot, mint a taknyot!

2017. jan. 2. 03:48
 39/72 A kérdező kommentje:
nem lennék a férjed utolsó ha neked ennyit ér a család egysége..
2017. jan. 2. 05:12
 40/72 anonim ***** válasza:
90%

Nekem sokat ér! 11 év, 2 gyerek és rengeteg nehézség!

De egy olyan emberrel mint az én párom van miért és van kivel ezeket leküzdeni, mert ő partner! Egy olyan elkényeztetett, jó dolgában megveszett, egyértelműen nem férjnek való s e g g fejjel mint a tied én nem küszködnék!

2017. jan. 2. 05:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!