Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tehetnék hogy a férjem is...

Mit tehetnék hogy a férjem is olyan boldog legyen mint én?

Figyelt kérdés
4 éve élünk nagyon harmonikus házasságban, mivel nagyon egyformák vagyunk, tökéletesrn működik a dolog. 2.5 éve szuletett az első gyermekünk, a férjem sokat dolgozik, sok pénzért, és én tényleg minden terhet leveszek a válláról, mert tudom hogy nem bírja a stresszt, a feszkót...3 hónapja megszuletett a kisteso és azóta azt látom rajta hogy baromira nem boldog...nyilvan fáradt ia hiszen most már muszáj besegítenie pl ha ugy van felkelni a nagyobbhoz éjjel. De továbbra is igyekszem nem túl terhelni őt, a női munkákat abszolút megcsinálom, hétvégén legalább egy délelőtt vagy délután úgy intézem őket hogy tudjon játszani a gépen (ez a hobbija) elengedem pecáni mikor akar, eljér havi kétszer kb a haverjaival meg most engedtem el 10 napra kulfoldre januárba haverokkal, tegnap is tgnapelott is moziba voltunk kettesbe....erre mégsem boldog...folyton mogorva (gyakran a gyerekkel is) nincs kedve semmihez, ma is oké hogy bulizni nem tudunk menni de fent maradhattunk volna éjfélig erre kozolte hogy fáradt nincs kedve...szoval abszolut befásult és már utalt is rá h megbánta a tesót pedig kozos dontes volt mindketto, jol szitualtak vagyunk nincs anyagi stressz, nagyszulok vannak, van segitseg sokan orulnenek ha ilyen korulmenyek kozott vallalhatnanak/nevelhetnenk ket gyereket...nagyon szomoru vagyok. nagyon boldog a ketgyerekkel de szomoru a hazassagomban.
2016. dec. 31. 21:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
Mi ujsag, lett valtozas?
2017. febr. 6. 11:50
 52/72 A kérdező kommentje:
köszönöm a kérdésed...most épp jobb de még mindig nagyon hullámzó...a hétköznapok gyorsan elmennek, de hétvégén még mindig nagyon feszült, ezért igyekszem továbbra is a lehető legtöbb szabadidőt biztosítani neki...néha vitázunk egy durvábbat aztán megbeszéljük és igyekszunk nem haraggal lefeküdni.
2017. febr. 6. 20:46
 53/72 anonim ***** válasza:
100%

De mért? Mért igyekszel több szabadidőt biztosítani neki? Ő is ennyire teper azért h neked jó legyen és sok szabadidőd legyen?

A férjed olyan mint egy elkényeztetett kisgyerek, és te még ugrálsz neki nehogy erőfeszítést kelljen tennie bármiért is, de ennek ellenére még ő nem elégedett. Hányok az ilyen nőktől és házasságoktól.

2017. febr. 7. 07:40
 54/72 A kérdező kommentje:
hogy miért? mert a férjem nem kis nyomás alatt dolgozik egy multicégnél, középvezetőként, ahol 2 héten belül leépítések várhatóak, azért, hogy nekem ne okozzon gondot ha a gyereket játszóházba kell vinni, vagy ha a gyereknek meg kell venni a méregdrága oltást pl...és mert egy pánikbeteg emberről van szó, akinek erről diagnózisa van. Tudod nem vagyunk egyformák, nem egyformán kezeljük a stresszt...én meg az olyan intoleráns emberektől hányok, akik úgy gondolják, azért mert ők strampabbak mint mások, a többiek felett pálcát kell törni
2017. febr. 7. 07:43
 55/72 anonim ***** válasza:
100%
Tehat meg rosszabb lett... Valas?
2017. febr. 7. 07:44
 56/72 anonim ***** válasza:
100%

:-)

Na,ennek a kérdésnek se volt értelme...

2017. febr. 7. 08:06
 57/72 A kérdező kommentje:

Válás?? ha visszaolvasol, ott írtam, hogy eszem ágában sincs elválni. Én meg ezt nem értem. A házasság mibenléte annyi volna, hogy ha hullámvölgy van, akkor válunk? És mi van azzal hogy jóban rosszban? Nem úgy szólt a kérdés hogy elhagyjam e a férjem hanem hogy hogyan tudnék rajta segíteni, hogy könnyebb legyen NEKI. Szeretem őt, ő is szeret engem, és nem a földre akarom küldeni, hanem felsegíteni őt....kezdem érteni miért van ennyi válás...mert az emberek nem megoldani akarják a problémát, hanem kilépni belőle. :(

Nem, nem lett rosszabb, hanem stagnál. A válóok nálam az, ha cseszne hazajönni, szórná a pénzt más nőkre, megcsalna, vagy durván bánna a gyerekeivel vagy nem foglalkozna velük, vagy durván bánna velem...az hogy most épp nincs jó passzban az abszolút nem váló ok.

2017. febr. 7. 08:06
 58/72 A kérdező kommentje:
56: annyi értelme volt neki, hogy rájöttem a válaszokból, hogy úgy látszik túlságosan szerethetem a férjem, ha más ezek miatt már válna...ez megerősít abban hogy ki kell tartanom mellette. Ennyi értelme volt.
2017. febr. 7. 08:07
 59/72 anonim ***** válasza:
100%
Te gyengebb vagy, mint o...A jolet fontosabb, mint a boldogsagod.
2017. febr. 7. 08:09
 60/72 anonim ***** válasza:
100%
Igen,és közben nem veszed észre,hogy ezen te már nem tudsz segíteni...mert kéne a férjed is hozzá,de ő ugye szrik bele!
2017. febr. 7. 08:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!