Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy értessem meg a férjemmel...

Hogy értessem meg a férjemmel hogy akkor ilyen erővel mondig lesz ok halogatni a gyerekvállalást?

Figyelt kérdés

28 vagyok,ő 33.

Van saját házunk,igaz hitellel. Neki jól fizető melóhely,nekem kevésbé,mert diplomas minimálra vagyok bejelentve,többi kp.

Most úgy hogy fizetünk hitelt,lakástakarékot és 60ezer ingatlanadót,tudunk félretenni havi 100-150ezret. Nyáron még újítani akarunk a házon,az nagyobb projekt,annak az ára megvan.

Utána én azeretnék belevágni a babaprojektbe,nincs nagyon mire várni.

Nyártól már nem kel 60ezret fizetni a navnak,azzal bejjebb vagyunk,viszont ha én nem dolgozok akkor az minusz 100 ezer,de hitel és ltp kifizetése után is marad 300ezrünk rezsire kocsira mindenre.

De szerinte még elöbb nagyobb autó kell amibe elférni rendesen (most egy fábiánk van 10 éves),meg több megtakarítás (nyárra kb félmilliónk lesz felujitás után,de szerintem gyerek mellett is fogubk tudni félretenni).

A gyerekekkel nincs baja,sőt,szeretne is az biztos,de ha csak a pénzügyeket nézzük akkor sose lesz hitelmentes tökélletes házunk a bankban félretett 20 millióval...

De ráerőltetni se akarom...

2016. nov. 29. 13:56
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Biztos jól irtad az összegeket?
2016. nov. 30. 09:05
 22/26 anonim ***** válasza:
Nem, szerintem egy nullával kevesebbet írt.
2016. nov. 30. 17:54
 23/26 anonim válasza:
Látom régi a kérdés. Azóta lett gyermeketek? :)
2021. jan. 27. 12:23
 24/26 A kérdező kommentje:
2018ban megszületett a lányunk,tervezetten,elsőre összejött,ház felujitva (igaz még pocakkal is csináltam),nagyobb kocsi megvéve,kerestem normalisan bejelentett melót igy jó csed gyedem volt,ferj is kapott fizuemeleseket,igy gyesen is tudtam maradni🙂Jobban csak lotto ötössel alakult volna
2021. jan. 28. 18:33
 25/26 A kérdező kommentje:
Es vegul ugy lett ahogy en akartam,nyár vegen belevagtunk,szeptemberben megfogant
2021. jan. 28. 18:34
 26/26 anonim válasza:
Gratulálok! Örülök, hogy minden jól alakult! :)
2021. jan. 29. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!