Meg lehet bánni a gyerekvállalást? Nektek nem hiányzik az az életetek, ami a baba előtt volt?
Hát sok tapasztalatom nincs még, mert 21 napja szültem,de azt sem tudom milyen volt a kislányom előtt/nélkül:) olyan természetes,hogy most itt van velünk:) Nem csak természetes hanem csodálatos is:) Nekem nem hiányzik.. Olyan jó érzés,hogy van egy gyermekem akiről gondoskodhatunk,alig várom már,hogy picit nagyobb legyen és aktív/aktívabb részese legyen a kis életünknek.:)
Ne aggódj,ahogy nő a pocakod,érzed őt majd mocorogni,és megszülöd huhuuu.. Minden át értékelődik majd benned. Vagyis nálam így volt:) Bár nem vagyunk egyformák...
Mi tervezzük a babát, nagyon várjuk, de mégis gondolok rá, hogy hiányozni fog a nyugis, laza, móka-kacagás életünk. Mert most az... teljesen kiegyensúlyozottak vagyunk, harmóiában, nyugisan élünk, szórakozunk, lustálkodunk, utazunk, élvezzük az életet, eltekintve csekély, alkalmi munkahelyi stressztől egy szál gondunk sincs. De, tudjuk, hogy itt van az idő, hogy változzon ez, akármilyen jó. Tudod ez olyan, minthogy jó a gimiben is, de nem tarthat örökké, jön az egyetem, ami szintén jó, aztán annak is vége, jön a munkahely, ami nehezebb, nagyobb felelősség, de mégis jobb. Ugyanígy a párkapcsolatokkal, jó otthon lakni a szülőkkel, felelősség és gond nélkül, de mégis jobb saját háztartásban a párunkkal, mégha néha nehezebb is. Biztos nehezebb lesz babával, de emelett sokkal jobb is, olyan, amit nem lehet a régi életedhez hasonlítani:)
Úgyhogy nyugi, belerázódtok, csak kicsit kell ízlelgetni a gondolatot, de ez természetes még annak is, aki nagyon akarja a babát, hát még ha nem tervezett:)
Boldog babavárást!
Fanni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!