Meg lehet bánni a gyerekvállalást? Nektek nem hiányzik az az életetek, ami a baba előtt volt?
De akkor neked nem is a gyerekkel van gondod és az ezzel járó dolgokkal, hanem a pároddal!
Ha jól működtök a kapcsolatban, akkor is sok konfliktus fog felmerülni a gyerek érkezésével. Mondjuk ebben az esetben a kapcsolat nem fog rámenni, viszont azt írod nem igazán vele képzelted el az életed...ez esetben csak te tudhatod mennyire stabil ez a kapcsolat ehhez!
Szerintem teljesen normális, ha néha hiányzik az embernek a régi élete. Nekem is szokott, de ez nem jelenti azt, hogy megbántam volna a gyerekvállalást:) Inkább néha elmerengek:) De ha visszamehetnék az időben, mindent ugyanígy csinálnék, és ez így van jól.
Szerintem, ha nem vagy biztos benne, hogy akarod-e, akkor ne vetesd el! Örök életedre bánni fogod. Persze nem tudom milyenek a körülményeid, hány éves vagy, lenne-e, aki támogat, egyedülálló szülőként is megállnál-e a lábadon. Az, hogy az apával nem olyan a kapcsolat, amilyennek lennie kéne, még nem ok az abortuszra. Gyerekkel is találhatsz később olyan társat, akit az igazinak érzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!