Terhes lett tőlem a barátnőm. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A barátnőmmel 22 éves egyetemisták vagyunk és 5 éve járunk. Most nem tudom hogy lett terhes gyógyszer mellett. Amikor megtudtuk nagyon örültünk a kicsinek. Amikor én elmondtam a szüleimnek ők egész jól fogadták. De amikor a barátnőm elmondta a szüleinek el akarták vinni abortuszra. Ezt ugye nem tehetik meg? Janés mindaketten nem a szüleinkkel lakunk de mi együtt lakunk a barátnőmmel. És légyszi hagyjatok olyan válaszokkal hogy felelőtlen vagyok meg minden. Köszönöm a válaszokat 22/F2016. nov. 20. 12:34
61/78 anonim válasza:
Szerintem is egy unatkozó tini.Egyetem?Legfeljebb kívülről látott még csak....
62/78 A kérdező kommentje:
És nem az hogy nem vagyok érett csak szeretem kikérni mások véleményét
2016. nov. 21. 18:50
63/78 A kérdező kommentje:
Komolyan, kíméljetek ettől legyetek szívesek
2016. nov. 21. 18:51
65/78 A kérdező kommentje:
De hogy bizonyíthatnám be hogy ez igaz???
2016. nov. 21. 20:09
66/78 anonim válasza:
Sehogy!Ilyen fogalmazással-idézlek-:"jaés mindaketten nem a szüleinkkel lakunk de mi együtt lakunk a barátnőmmel".A fogalmazás is elég gáz,de a vesszők is hiányoznak.Arról nem is beszélve,szinte minden "hogy" előtt hiányoznak a vesszők.Ez egy általános iskolás,jó tanuló gyereknek is alap,nemhogy egy EGYETEMISTÁNAK!Hiteltelen,nagyon nem őszinte ember vagy!Lehet a terhesség része igaz,de a többi vetítés felsőfokon!
67/78 A kérdező kommentje:
Bocsánat csak gyorsan írtam mert szünetem volt a munkahelyemen
2016. nov. 21. 20:58
68/78 A kérdező kommentje:
És telefonról írtam. Na de tényleg legyetek szívesek nem ezen fennakadni,mert nem ezt tettem fel kérdésnek
2016. nov. 21. 21:15
69/78 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Ment a zöld kéz mindenkinek.
2016. nov. 21. 21:16
70/78 A kérdező kommentje:
Be kell vallanom valamit...... Még nem vagyok 22. Csak 1/2 év múlva leszek 22
2016. nov. 22. 10:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!