Szóval eletünkben elösször találkoztunk elotte csak facen beszeltunk..legjobb baratok vagyunk..ligetbe mentunk es azutan nalam aludt es lefekudtunk..egy het telt el azota vagyis pontosan 10 nap..vett egy csik tesztet mivel nem jott meg neki es pozitiv lett elvileg..holnao reggel csinal meg egy tesztet de arra is gyanakszik hogy cisztai vannak mert fajt neki mar korabban is es mondta hogy a legjobb baratnojenek is azok vannak es ugyanazok a tunetei es hogy elvileg a teszt azt is kimutatja..en 18 vagyok o 16..tudom tudom betoltottem a nagy kort es nekem kellett volna nemet mondani es odafigyelni a gumival torteno sexre de eleg nagy barom voltam es nagyon megbantam...szerintetek tevedhet a teszt? Valami gagyi tesztet csinaltatott..ha terhes lesz mindenkeppen elfogjuk vetetni, tisztaban vagyok vele hogy egy eletet nem kene elvenni de en nem hogy most nem akarok gyereket hanem kesobb se..akarmilyen tanacs jol jonne..
nincs olyan, hogy gagyi teszt, és ritkán téved, a HCG nagyon könnyen kimutatható! íyg játál, mostmát késő gondolkodni, max abortusz jöhet szóba, amit pont az ilyenek miatt kéne szigorítani, mint te!
fél kéne már fogni, hogy mivel játszotok amikor védekezés nélkük ba sztok mindenkivel! az egészségetkekel meg egy lelendő élettel!
2016. nov. 7. 17:53
2/33 anonim válasza:
Időgép esetleg párhuzamos valóság?
Ha tökös gyerek vagy, akkor NEM helyezel rá nyomást, hogy gyilkoltassa meg a magzatot. Nagyon görény dolog lenne. Bízd rá a döntést, akármit is dönt, támogasd.
2016. nov. 7. 17:54
3/33 anonim válasza:
elvetetni? az a baba a megfoganás pillanatában el kezd élni, a saját gyereked akarod megölni???
2016. nov. 7. 17:54
4/33 anonim válasza:
Fals negatív szokott néha lenni a teszt, de fals pozitív szinte soha.
2016. nov. 7. 17:57
5/33 anonim válasza:
Mit tegyél? Legyél jó apukája a születendő kicsinek. :)
Annyira nem voltál képes, hogy egy gumit felhúzz, most akkor vállald a következményeit!
A vonzalom úgyis megvan köztetek, ő 16 éves, engedéllyel már házasodhat, minden megvan egy boldog családhoz. :)
2016. nov. 7. 18:07
6/33 anonim válasza:
Ismered az a fogalmat, hogy gumióvszer????
Mindegy, irány NŐDOKI, aztán meg közösen döntsétek el.
2016. nov. 7. 18:18
7/33 anonim válasza:
Ennyi észt,neveld a gyereket és legközelebb húzz gumit a farkadra,már ha képes vagy rá? Tényleg ez nem jutott eszedbe egyáltalán,hogy védekezz???!
2016. nov. 7. 18:27
8/33 anonim válasza:
"Terhes lett tőlem egy lány mit tegyek? "
Kezd el dolgozni spanom. A gyerek nem két forint.
2016. nov. 7. 18:32
9/33 anonim válasza:
Sok hülyeséget írtál, de azt most hagyjuk. Én ott ragadtam le, hogy fb-on beszélgettetek eddig? Első alkalommal az ágyadba ment? Ha terhes, miből is gondolod, hogy tőled? Lehet előző nap mással ment a ligetbe. Egy ilyen csajnál ez bőven belefér.
2016. nov. 7. 18:38
10/33 anonim válasza:
Szerintem se vetesd el, egyrészt a magzatodról van szó, másrészt szerintem joga van egy életen át gyűlölni téged, amiért az akaratotok ellenére hoztátok létre a tudatát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!