Terhes lett tőlem egy lány mit tegyek? Tobbi lent
A 20-as jól mondja.
A nőnek van joga életről dönteni, a férfinek meg még csak pénzről sem? :D Ebben hol az egyenjogúság? A nők lennének elnyomva, mikor a nők életről-halálról dönthetnek, a férfiak meg még anyagi dologról sem? :D
Gondolom azt nem tartanátok normálisnak, ha a férfinek is lenne beleszólása az abortuszba. De azt normálisnak tartjátok, ha a nőnek van beleszólása abba, hogy fizet-e?
23: aki van olyan hülye, hogy az első találkozásnál (!!!) ezt beveszi, a megérdemli.
Nála már csak az a hülyébb, aki elhiszi a 17 évesnek hogy évek óta professzorok tömege állítja, hogy neki bizony nem lehet gyereke....
A gyerektartás a gyereké. Ő nem tehet róla, hogy az apja hülye az anyja meg gerinctelen.
Először is, 10 nap után nem nagyon szokta kimutatni még a HCG-t, másrészt az olyan lány, aki egyből szétteszi a lábát, nem tudhatod, hány fiúnak csinálta meg ugyanezt.
Én - ha megtartja - mindenképpen kötelezném egy DNS-vizsgálatra, hogy egyáltalán én vagyok-e az apja.
Van jogotok azt mondani amit akartok. De az a legjobb ha a férfi nem fizet nem akart gyerek után.
Vagy akkor a férfi kapja meg a gyereket, ő nevelhesse és a nő fizessen :) Ja az már nem?
Kedves 53%-os! Veled nagyon elbánt az élet, kifejezetten megsajnáltalak.
Mondom, húzz gumit és 99,9%, hogy nem lesz gyerekproblémád.
Viszont, ha egy nő ilyen-olyan oknál fogva babát vár, akkor ösztönösen beindul legtöbb esetben az anyai ösztön, ami az elvetetés ellen dolgozik. Szóval legtöbbször még csak nem is veletek akar kib...i, ha a nő megtarja, pláne, hogy egyedül nem is egyszerű gyereket nevelni... Értem én, hogy Te énközpontú szerkezet vagy, de onnantól, hogy nem húzol gumit, lemondasz a döntésről. Ha ez éppen később hibának is tűnik, nem büntetheted a gyereket. Ugyanis ő nem tehet semmiről. Gondolom a sekélynek látszó intelligenciáddal ezt nem könnyű megérteni. Ahogy azt sem érted, hogy a gyerektartás a gyereké, nem a nőé...tehát tökéletesen mindegy, hogy a nő döntése éppen erkölcsileg bírálható-e, vagy sem.
A felvetésedre pedig....lehet indítani gyerekelhelyezési pert...ha anya alkalmatlan és te pedig alkalmas vagy, akkor akár az általad felvázolt szitu is lehet a végkifejlet.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!