Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhes lett tőlem egy lány...

Terhes lett tőlem egy lány mit tegyek? Tobbi lent

Figyelt kérdés
Szóval eletünkben elösször találkoztunk elotte csak facen beszeltunk..legjobb baratok vagyunk..ligetbe mentunk es azutan nalam aludt es lefekudtunk..egy het telt el azota vagyis pontosan 10 nap..vett egy csik tesztet mivel nem jott meg neki es pozitiv lett elvileg..holnao reggel csinal meg egy tesztet de arra is gyanakszik hogy cisztai vannak mert fajt neki mar korabban is es mondta hogy a legjobb baratnojenek is azok vannak es ugyanazok a tunetei es hogy elvileg a teszt azt is kimutatja..en 18 vagyok o 16..tudom tudom betoltottem a nagy kort es nekem kellett volna nemet mondani es odafigyelni a gumival torteno sexre de eleg nagy barom voltam es nagyon megbantam...szerintetek tevedhet a teszt? Valami gagyi tesztet csinaltatott..ha terhes lesz mindenkeppen elfogjuk vetetni, tisztaban vagyok vele hogy egy eletet nem kene elvenni de en nem hogy most nem akarok gyereket hanem kesobb se..akarmilyen tanacs jol jonne..

2016. nov. 7. 17:49
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
34%

A 20-as jól mondja.

A nőnek van joga életről dönteni, a férfinek meg még csak pénzről sem? :D Ebben hol az egyenjogúság? A nők lennének elnyomva, mikor a nők életről-halálról dönthetnek, a férfiak meg még anyagi dologról sem? :D

Gondolom azt nem tartanátok normálisnak, ha a férfinek is lenne beleszólása az abortuszba. De azt normálisnak tartjátok, ha a nőnek van beleszólása abba, hogy fizet-e?

2016. nov. 7. 22:12
 22/33 anonim ***** válasza:
66%
Undorító az a "férfi" aki nem gondoskodik a gyerekeiről.
2016. nov. 7. 22:17
 23/33 anonim ***** válasza:
37%
Undorító az a nő, aki rávesz hogy csináljuk gumi nélkül, mert neki is jobb úgy is szed fogamzásgátlót majd 10 hónap múlva tartja a markát a gyerektartásért.
2016. nov. 7. 22:22
 24/33 anonim ***** válasza:
73%

23: aki van olyan hülye, hogy az első találkozásnál (!!!) ezt beveszi, a megérdemli.

Nála már csak az a hülyébb, aki elhiszi a 17 évesnek hogy évek óta professzorok tömege állítja, hogy neki bizony nem lehet gyereke....

A gyerektartás a gyereké. Ő nem tehet róla, hogy az apja hülye az anyja meg gerinctelen.

2016. nov. 8. 09:56
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
A fickónak mindig van joga gumit húzni, bármit is mondjon a nő. Abban a pillanatban, hogy ezt nem teszi, teljesen rábízza magát a nő döntéseire. Észnél kell lenni uraim és fel kell húzni a gumit, nem utána picsogni.
2016. nov. 8. 10:40
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Hát jól látod, neked kellett volna odafigyelni, így most már a csajon múlik, megtartja e, vagy elveteti. A teszt ritkán, de téved, viszont a cisztáktól nem pozitiv a teszt, csináljatok még egyet, ha az is pozitiv, már elég valószínű, hogy baba van a dologban. Gondolom, ő sem akar 16 évesen szülni. Üljetek le és beszéljétek át, máshogy nem megy, visszafordítani ezt már nem lehet.
2016. nov. 8. 10:45
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Először is, 10 nap után nem nagyon szokta kimutatni még a HCG-t, másrészt az olyan lány, aki egyből szétteszi a lábát, nem tudhatod, hány fiúnak csinálta meg ugyanezt.

Én - ha megtartja - mindenképpen kötelezném egy DNS-vizsgálatra, hogy egyáltalán én vagyok-e az apja.

2016. nov. 8. 11:22
 28/33 anonim ***** válasza:
61%

Van jogotok azt mondani amit akartok. De az a legjobb ha a férfi nem fizet nem akart gyerek után.

Vagy akkor a férfi kapja meg a gyereket, ő nevelhesse és a nő fizessen :) Ja az már nem?

2016. nov. 8. 12:22
 29/33 anonim ***** válasza:
54%
Van egy ötletem. Kapjam én a babát férfiként és a nő fizessen nekem gyerektartást. Ebben benne vagytok? Hiszen a gyerek érdeke az első és simán lehet így neki jobb :D
2016. nov. 8. 12:37
 30/33 anonim ***** válasza:
60%

Kedves 53%-os! Veled nagyon elbánt az élet, kifejezetten megsajnáltalak.

Mondom, húzz gumit és 99,9%, hogy nem lesz gyerekproblémád.

Viszont, ha egy nő ilyen-olyan oknál fogva babát vár, akkor ösztönösen beindul legtöbb esetben az anyai ösztön, ami az elvetetés ellen dolgozik. Szóval legtöbbször még csak nem is veletek akar kib...i, ha a nő megtarja, pláne, hogy egyedül nem is egyszerű gyereket nevelni... Értem én, hogy Te énközpontú szerkezet vagy, de onnantól, hogy nem húzol gumit, lemondasz a döntésről. Ha ez éppen később hibának is tűnik, nem büntetheted a gyereket. Ugyanis ő nem tehet semmiről. Gondolom a sekélynek látszó intelligenciáddal ezt nem könnyű megérteni. Ahogy azt sem érted, hogy a gyerektartás a gyereké, nem a nőé...tehát tökéletesen mindegy, hogy a nő döntése éppen erkölcsileg bírálható-e, vagy sem.

A felvetésedre pedig....lehet indítani gyerekelhelyezési pert...ha anya alkalmatlan és te pedig alkalmas vagy, akkor akár az általad felvázolt szitu is lehet a végkifejlet.

2016. nov. 8. 14:06
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!