Terhes lett tőlem egy lány mit tegyek? Tobbi lent
Nekem van kicsivel több mint 1 millió forintom egy titkos számlán (amit bármikor kivehetek készpénzben), hogy elhagyhassam az országot és az EU-n kívülre migrálhassak ilyen esetekben és új életet kezdjek (három idegen nyelvet beszélek).
Nem tartjátok undorítónak, hogyha abortuszról van szó (EGY EMBER ÉLETÉRŐL), akkor csaka két szülőből az egyik dönthet, de ha a férfi lerablásáról van szó gyerektartással, akkor arról az apa már nem dönthet?
Miért van az hogy azzal egyetértetek hogy a testéről és egy MÁSIK EMBER ÉLETÉRŐL csak a nő rendelkezhessen, de az apa nem rendelkezhet arról hogy a pénzével beszáll-e a dologba? A nő mindenről dönthet, a férfi meg semmiről?
De mindegy is. A lényeg, hogy ha velem ilyen lenne és a nő megtartaná ÉS gyerektartást akarna, akkor elhúznék innen. A nő persze eldöntheti magában, hogy akarja-e a gyereket vagy sem, a férfi meg semmit nem szólhat bele és még MUSZÁJ is fizetnie. Marhaság és én lázadnék a magam módján ez ellen.
Amúgy az a durva, hogy én is az abortusz ellen vagyok általában, de szerintem a fent válaszoló emberek közül mindenki csak más nevében tud beszélni, a sajátjában meg soha. "Ó igen a másik ember nehogy megölje a magzatot." - De ha ő maga kerülne ilyen helyzetbe, akkor simán lehet hogy mást mondana.
Mondjuk az bennem is felmerült, hogy ha terhes is, egyáltalán tőled-e. Hisz még csak 10 nap telt el, késik is, és már egyértelmű pozitív a tesztje...
És annyira jól nem ismered, hogy így vakon megbízz benne, tekintve, hogy személyesen csak akkor találkoztatok először.
Ciszta amúgy nagyon ritkán okoz pozitív tesztet.
12:
Amúgy igen :D
A lánynak kell bizonyítania hogy tőled van a gyerek (saját pénzen), mielőtt bármi pénzt lophatna tőled gyerektartás címen.
Miért van az hogy azzal egyetértetek hogy a testéről és egy MÁSIK EMBER ÉLETÉRŐL csak a nő rendelkezhessen
pont azért, mert a nő teste érintett... arról meg nincs joga másnak dönteni.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!