Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhes lett tőlem egy lány...

Terhes lett tőlem egy lány mit tegyek? Tobbi lent

Figyelt kérdés
Szóval eletünkben elösször találkoztunk elotte csak facen beszeltunk..legjobb baratok vagyunk..ligetbe mentunk es azutan nalam aludt es lefekudtunk..egy het telt el azota vagyis pontosan 10 nap..vett egy csik tesztet mivel nem jott meg neki es pozitiv lett elvileg..holnao reggel csinal meg egy tesztet de arra is gyanakszik hogy cisztai vannak mert fajt neki mar korabban is es mondta hogy a legjobb baratnojenek is azok vannak es ugyanazok a tunetei es hogy elvileg a teszt azt is kimutatja..en 18 vagyok o 16..tudom tudom betoltottem a nagy kort es nekem kellett volna nemet mondani es odafigyelni a gumival torteno sexre de eleg nagy barom voltam es nagyon megbantam...szerintetek tevedhet a teszt? Valami gagyi tesztet csinaltatott..ha terhes lesz mindenkeppen elfogjuk vetetni, tisztaban vagyok vele hogy egy eletet nem kene elvenni de en nem hogy most nem akarok gyereket hanem kesobb se..akarmilyen tanacs jol jonne..

2016. nov. 7. 17:49
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
51%
Az a baj hogyha a gyerek legyilkolja a várost ezért az apa csúnyán néz rá, akkor az már alkalmatlan viszont ahhoz hogy egy anya alkalmatlan legyen kőkemény alkoholistának kell lennie és rendszeresen verni a gyerekét.
2016. nov. 8. 14:36
 32/33 anonim ***** válasza:
Ne baszarintsd el se a saját, se a csaj életét, irány minél gyorsabban a klinika, minél fejletlenebb állapotban vetetitek el, annál egyszerűbb a felépülés.
2016. nov. 8. 20:51
 33/33 anonim válasza:
Na mi lett itt?
2019. márc. 20. 13:21
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!