Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhes lett tőlem a barátnőm....

Terhes lett tőlem a barátnőm. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A barátnőmmel 22 éves egyetemisták vagyunk és 5 éve járunk. Most nem tudom hogy lett terhes gyógyszer mellett. Amikor megtudtuk nagyon örültünk a kicsinek. Amikor én elmondtam a szüleimnek ők egész jól fogadták. De amikor a barátnőm elmondta a szüleinek el akarták vinni abortuszra. Ezt ugye nem tehetik meg? Janés mindaketten nem a szüleinkkel lakunk de mi együtt lakunk a barátnőmmel. És légyszi hagyjatok olyan válaszokkal hogy felelőtlen vagyok meg minden. Köszönöm a válaszokat 22/F

2016. nov. 20. 12:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/78 A kérdező kommentje:
Na jó nem ez a kérdés témája.
2016. nov. 20. 13:22
 22/78 A kérdező kommentje:
És csak rövidítettem :)
2016. nov. 20. 13:24
 23/78 anonim ***** válasza:
79%

Az egyetemet be tudjátok fejezni, pl. a te tanulmányaid nem hiszem, hogy nagyban befolyásolja, hogy a barátnőd otthon lesz egy babával.

A barátnőd is be tudja fejezni, legfeljebb halaszt egy kicsit. Sokan vannak, akik pont GYED alatt kezdenek el továbbtanulni (pl. én is), úgyhogy egyáltalán nem jelent akadályt, hogy van egy babátok.

Biztos, hogy lesznek nehéz napok, kemény helyzetek, lesz mikor össze kell húzni a nadrágszíjat. De ez többnyire nem a baba miatt, és minden ember életében elfordul. Egyszerűen közösen túl kell lendülni rajta.

Viszont hidd el, 10 év múlva már örülni fogsz. Mikor látod, hogy sokan a korosztályodból még csak a társuk keresik, vagy még csak "próbálkoznak" a babával, de évek óta nem sikerül. Mikor ők elkezdik kiírni fb-ra a sírós-nyávogós posztokat arról, milyen nehéz az élet kisbabával, addigra ti már el tudtok menni kettesben spontán valahová, kezdtek függetlenedni a gyerektől, és élhetitek az életetek, még fiatal szülőként. :D

2016. nov. 20. 13:34
 24/78 anonim ***** válasza:
96%
22 éves felnőtt, dolgozó férfi, ha normális, el tudja dönteni, hogy meg akarja-e tartani a gyereket, vagy sem. És mi az, hogy a szülei elviszik abortuszra? Hány éves a barátnőd? Remélem nagykorú, természetesen ő dönt a gyerek sorsáról. Gondoljátok át, hogy milyenek a lakhatási, stb., körülményeitek, egy gyerek sok pénzbe kerül. Remálem megtartjátok. Olyan szülőről nem hallottam, aki unoka érkezése miatt megszakította a kapcsolatot a lányával, most nem örülnek neki, biztosan fiatal a lány. Ha ti viszont felnőttek vagytok, akkor ez a ti döntésetek kell legyen, nem a barátnőd szüleié.
2016. nov. 20. 13:36
 25/78 anonim ***** válasza:
81%
Nem igazán vagy te még kész egy gyerek fogadására. Aki ilyen döntésben egy GYK oldalon kér tanácsot, annak még fejlődnie kell agyban.
2016. nov. 20. 14:10
 26/78 anonim ***** válasza:
88%
Neked még nem való gyerek.
2016. nov. 20. 14:24
 27/78 anonim ***** válasza:
82%
Nem tehetik meg. Felnőttek vagytok. 22 éves nem túl fiatal a gyerekhez. Sokan 2. babát várnak ismerőseim közül ennyi évesen. Nem 16 évesek vagytok.
2016. nov. 20. 14:30
 28/78 A kérdező kommentje:
A barátnőm is 22 éves .
2016. nov. 20. 17:13
 29/78 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy nem akarom hogy az anyóssal megromoljon a kpacsolatunk. És MEGSZERTNÉM TARTANI A KICSIT.
2016. nov. 20. 17:17
 30/78 A kérdező kommentje:
És azt olvastam hogy 24. hét után nem lehet abortusz ugye? Remélem hogy ez igaz. Meg alapból is felnőtt tehát a szülők nem szólhatnak bele ugye?
2016. nov. 20. 17:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!