Terhes lett tőlem a barátnőm. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A barátnőmmel 22 éves egyetemisták vagyunk és 5 éve járunk. Most nem tudom hogy lett terhes gyógyszer mellett. Amikor megtudtuk nagyon örültünk a kicsinek. Amikor én elmondtam a szüleimnek ők egész jól fogadták. De amikor a barátnőm elmondta a szüleinek el akarták vinni abortuszra. Ezt ugye nem tehetik meg? Janés mindaketten nem a szüleinkkel lakunk de mi együtt lakunk a barátnőmmel. És légyszi hagyjatok olyan válaszokkal hogy felelőtlen vagyok meg minden. Köszönöm a válaszokat 22/F2016. nov. 20. 12:34
41/78 A kérdező kommentje:
Légyszíves kímélj meg ezektől
2016. nov. 20. 20:55
42/78 A kérdező kommentje:
Lehet tizenévesnek nézek ki de nem vagyok az. csak nagyon örülök és szomorú is vagyok.a lányom miatt nagyon örülök az anyósék miatt pidig csalódott vagyok.
2016. nov. 20. 21:56
43/78 anonim válasza:
Akkor egymással törődjetek, ha ilyen durvák a szülők, nem kell velük a kapcsolatot tartani. Ha bocsánatot kérve visszajönnek, amikor megszületett már, akkor lehet megbocsátani.
44/78 A kérdező kommentje:
Mostanában beszélgettünk az esküvőről. Szerintrtek jó ötletneljegyezni a pici mellett?
2016. nov. 21. 07:42
45/78 anonim válasza:
Ennyire onallotlanok az egyetemistak manapsag?
Le kell szakadni a szulokrol! Negy eve felnott vagy. Viselkedj ugy.
46/78 anonim válasza:
44 persze, házasodjatok össze és éljetek rendes felnőtt életet - akinek nem tetszik, azzal nem kell törődni.
47/78 anonim válasza:
Mit értesz azon, hogy "lejegyezni a pici mellett"? Fogalmazz már egyértelműen, nagyon megkérlek! Most, amíg terhes a barátnőd, most akartok eljegyzést? Vagy majd ha már megvan a baba? Vagy mi van? Az eljegyzés az amúgy is semmi, az nem hivatalos, akkor jegyzitek el egymást, amikor akarjátok, az nem jelent semmit. Házasodni akartok? Hajrá! Felnőttek vagytok, nektek kell tudni, hogy ti akartok-e házasságot, vagy se. Ne a gyerek miatt, hanem magatok miatt. Én legalább is biztos nem házasodnék azért, mert terhes lettem, csak azért, mert amúgy is össze akartunk házasodni.
48/78 A kérdező kommentje:
Eljegyezni bocsánat. Nem a kicsi miatt mert már erről előtte beszéltünk. És a lányom születése előtt szeretnénk. Mert most a héten lesz a 6. Évfordulónk
2016. nov. 21. 08:34
49/78 anonim válasza:
nézd, az számít, hogy szereted a lányt és mindketten szeretnétek a picit. Nem ti vagytok az első pár, akik védekezés mellett besikerültetnek egy babát. Az anyósék hozzáállása undorító, egyelőre jegeljétek a kapcsolatot, hátha észhez térnek. Megmondtátok nekik, hogy gyógyszer mellett lett a baba?
Amúgy meg a szüleiddel legyetek akkor jóban, szerintem ahogy tudnak, segítenek. A barátnőd be tudja fejezni az egyetemet baba mellett is, ha igazán akarja és ha te is vállalod szépen a részed, hiszen a te gyereked is. Van hol laknotok, van miből megélnetek, van miből eltartani a babát? Remélem igen....sok sikert :)
50/78 A kérdező kommentje:
Igen elmomdtuk
2016. nov. 21. 10:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!