Terhes lett tőlem a barátnőm. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A barátnőmmel 22 éves egyetemisták vagyunk és 5 éve járunk. Most nem tudom hogy lett terhes gyógyszer mellett. Amikor megtudtuk nagyon örültünk a kicsinek. Amikor én elmondtam a szüleimnek ők egész jól fogadták. De amikor a barátnőm elmondta a szüleinek el akarták vinni abortuszra. Ezt ugye nem tehetik meg? Janés mindaketten nem a szüleinkkel lakunk de mi együtt lakunk a barátnőmmel. És légyszi hagyjatok olyan válaszokkal hogy felelőtlen vagyok meg minden. Köszönöm a válaszokat 22/F2016. nov. 20. 12:34
51/78 A kérdező kommentje:
Igen egy nagyobb társasházban lakunk
2016. nov. 21. 10:36
52/78 A kérdező kommentje:
És mind a ketten elég jó helyen dolgozunk
2016. nov. 21. 10:38
53/78 A kérdező kommentje:
És köszönöm utolsó:)
2016. nov. 21. 10:40
54/78 anonim válasza:
Akkor igazából nem értem, a kérdésed apropóját. Felnőttek vagytok, dolgoztok, mellette tanultok, van jó fizetésetek, van hol laknotok, akarjátok is a babát, annyi, hogy az anya szülei nem örülnek neki, ami szomorú ugyan, de sajnos ilyen is előfordul néhol. Mi a kérdés?
55/78 anonim válasza:
Hogy mi a kérdés? "78 éves unatkozó nénike vagyok, ki akar velem naphosszat társalogni általam kitalált témákról?"
- ez a kérdés.
56/78 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek jó ötlet lenne az esküvő?
2016. nov. 21. 16:46
57/78 anonim válasza:
Azta, de ráérős egyetemista...
Ha tényleg 22 éves vagy, már jó ideje nagykorú vagy, megszokhattad volna már.
Ideje lenne a saját döntésedre hagyatkoznod ilyen témában, mint legyen-e esküvő.
Arról nem beszélve, hogy hogyan végezted el az általános iskolát és a középiskolát alapvető biológiai hiányosságokkal?
58/78 A kérdező kommentje:
Ezt miért mondod hogy hiányos a biológia tudásom?
2016. nov. 21. 17:30
59/78 anonim válasza:
Társalkodást vállalok nénike, 800.- Ft +Áfa órabérért.
60/78 A kérdező kommentje:
Ilyenektől kíméljetek légyszíves
2016. nov. 21. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!