Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhes lett tőlem a barátnőm....

Terhes lett tőlem a barátnőm. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A barátnőmmel 22 éves egyetemisták vagyunk és 5 éve járunk. Most nem tudom hogy lett terhes gyógyszer mellett. Amikor megtudtuk nagyon örültünk a kicsinek. Amikor én elmondtam a szüleimnek ők egész jól fogadták. De amikor a barátnőm elmondta a szüleinek el akarták vinni abortuszra. Ezt ugye nem tehetik meg? Janés mindaketten nem a szüleinkkel lakunk de mi együtt lakunk a barátnőmmel. És légyszi hagyjatok olyan válaszokkal hogy felelőtlen vagyok meg minden. Köszönöm a válaszokat 22/F

2016. nov. 20. 12:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
100%

Még hányan írjuk le, hogy a szüleiek SEMMIBE SEM SZÓLHATNAK BELE???

Nagykorúak vagytok, max. nem támogatnak titeket. Ennyi.

Ez a 24. hét hogy jön ide????

2016. nov. 20. 17:32
 32/78 A kérdező kommentje:
Mert már a 25. ben van
2016. nov. 20. 17:34
 33/78 A kérdező kommentje:

Meg mostanában nincs is valami jól. És ha ott van náluk akkor és segítséget várnak el tőlende azt mondja hogy sza.rul van akkornazt mondják

"Bezzeg amikor b*sztál akkor nem voltál sza.rul". Előtte velem is kedvesek voltak de amióta tudják olyan vagyok nekik mint egy bűnöző és utálnak.

2016. nov. 20. 18:03
 34/78 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez tényleg igaz (igaz?), akkor meg kell szakítani velük a kapcsolatot, méghozzá a nyugalmatok érdekében.
2016. nov. 20. 18:34
 35/78 A kérdező kommentje:

Hát már beszélgettünk errről is hogy ez nem normális így. Meg hogy nem örül az unokájának

Meg azért nem 16 évesek vagyunk

2016. nov. 20. 18:38
 36/78 A kérdező kommentje:
Meg már 5 éve járunk.
2016. nov. 20. 18:38
 37/78 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted egy nagykorú, felnőtt embernek beleszólhatnak a szülei, hogy legyen-e gyereke, vagy se? Miért kérdezgeted állandóan, hogy ugye nem szólhatnak bele? 18 év fölött mindenki azt csinál, amit akar, ezt jó lenne már tudatosítani magadban. A barátnőd pont ugyanolyan felnőtt, mint a szülei, vagy akárki más.

Egyébként nem a 24., hanem a 12. hétig lehet abortuszt végezni, a 25. héten már van olyan, aki megszül és életben marad a baba (jó, ez ritka, de történik ilyen is), egy ekkora magzatot már nem lehet elvetetni!

Barátnődet meg ha a szülők csesztetik, ha ott van, akkor tök egyszerű, nem kell odamenni. Felnőtt emberek vagytok, nem kell anyuciékhoz futkosni, főleg, ha ilyenek.

Az egyetemet meg miért ne tudnátok elvégezni? Én 22 voltam, amikor elkezdtem, akkor volt egy éves a nagyobbik fiam. Simán megcsináltam, nappalin ráadásul (első évben egyéni tanrenddel), ugyanúgy időre végeztem, mint a többiek.

2016. nov. 20. 18:55
 38/78 A kérdező kommentje:
Csak régebben hétvégente elmentünk de már 1 hónapja nem voltunk náluk
2016. nov. 20. 18:59
 39/78 A kérdező kommentje:

De és ők vannak megsértve mert ők sem hívtak.

Csak nem szeretném ha úgy nőne fel a gyerekem hogy nem szeretik a nagyszülei.

2016. nov. 20. 19:04
 40/78 anonim ***** válasza:
89%
Ha Te egyetemista vagy,akkor én vagyok a váci püspök.A helyesírásod,a fogalmazásod,a gondolatmeneted egy tizenéves emberre utalnak.Kizárt,hogy egyetemista vagy!
2016. nov. 20. 20:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!