Terhes lett tőlem a barátnőm. Mit tegyek?
A ti kapcsolatotok a lány szüleivel elképzelhető, hogy erre rámegy. És akkor mi van...? Nekem nem kéne olyan anyós, aki meg akarja ölni a saját unokáját, mert neki nem kell!
A ti kettőtök kapcsolata nem fog rámenni arra, hogy lesz közös gyereketek, akit mindketten vártok és szerettek.
Annyit tegyél, hogy beszélj a barátnőddel, hogy te örülsz, támogatod, és milyen jó, hogy egy család lesztek. Esetleg az "anyósékkal" is válthatnál két szót, hogy felnőttek vagytok, tudjátok, mit csináltok, szégyelljék magukat, ha ők meg abortuszra akarják kényszeríteni a lányukat. Az unokájuk fog megszületni!
Most akkor te akarod a gyereket vagy nem?
Csak mert érződik részedről is a bizonytalanság.
A legfontosabb kérdés, hogy TE akarod-e a babát. A kommentjeidből úgy látom,inkább anyosek véleményével értesz egyet ...
Ha mindketten akarjátok,ne foglalkozzatok másokkal. A felnőttség ott kezdődik, hogy nem mások véleménye szerint alakitom az életem.
vok... egyetemista apa.
Helyesen írni sem tudsz, drága, melyik egyetem színvonala ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!