Melyik "kismama-féle nyelvújítás" verte ki nálatok legjobban a biztosítékot?
Na, csatlakoztam a szájbaverős omlószhoz. Azt hittem megszakadok a nevetéstől a hozzászólásokon :D.
Na, megyek tejcit fejcsizni, utána megyünk sétikézni az ismimmel és babcsikámmal:D:D:D
jájjj, jók a válaszok :D
A kb. fél évvel ezelőtti "szopcsimellcsi" kérdésre emlékszik még valaki? Vagy az régebbi volt? Azon behaltam :) Ja, szoptatós melltartóra gondolt a kérdező amúgy. Szopcsimellcsi, anyám... :d
Szerintetek miért nem megyek a zsúfolt,tömegnyomor játszóterekre a gyerekeimmel?
Hát ezért,mert ahogy belépsz a kis kapun mintha egy másik világba csöppennél.Egyrészt ez a beszédstílus másrészt csak az a téma,hogy ki mennyit fejt,kinek mennyit kakil a gyereke,ki mit főz és sorolhatnám.Mintha valami háztartástan órán lennél.Szörnyű.Inkább elmegyünk egy messzebb lévő csendes,fa játszótérre ahol nem kapok ideggörcsöt.
Eszembe jutott még egy:bariném-barátnőm :)))))))))
Itt egy újjabb:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
"doksik": először gondolkoztam, utána elolvastam végig a kérdést. brrrrr
Ahhh értem!
doksik-dokumentumok
tök jó:D :D (vagyis szörnyű)
A doksit én is és a férjem is használjuk évek óta. Már a fősulin is így mondta mindenki, szóval ez nem
kismama, hanem átlagember -féle nyelvújítás.
:DDDDD
itt van még egy:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
ups én az utcsó komizó vok azt kifelejtettem hogy ahoz hogy megtarthasd a babát anyukádnak gyámságot kell vállalni a babáért és be kell vonni a gyámügyet ha a szülésig nem töltöd be a 18-at! amúgy a baba apukája?
Ez a "utcsó komizó vok" brrrrr
15:42-es
más a beszéd és más az írás. akkor is szörnyű a "doksi"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!