Melyik "kismama-féle nyelvújítás" verte ki nálatok legjobban a biztosítékot?
Karácsony előtt: milyen ajit vesztek karira?
Jajjj...
Valamelyik nap barátnőmmel volt közös programunk, és mondta, hogy felhívja édesapát, hogy megérkeztünk. Én néztem nagyokat, hogy apukád várja még, hogy beszámolj? Mire felvilágosított, hogy a gyermeke apukáját, nem az övét.
Nem értem, a házastársak miért hívják egymást apának, anyának, én rosszul vagyok tőle.
A többesszám is kiakaszt, de a leginkább az, mikor nem nevezik a nevén a dolgokat.
Volt, hogy kérdezte valaki, hogy mossa ki a gyereke nyuszikáját? Hát kellett a leírás, hogy felfogjam, nem a plüssét akarja tisztítani, hanem a kislány punciját. De volt itt már a fütyi "biga" is... Felnőtt emberek miért nem merik ezeket leírni, kimondani?? Elképesztő...
A királyi többes! Pl: már 3 fogunk van, már bilibe pisilünk.
Na meg a pocaklakó, ami valamiért kikészít.
A tojcsis nyákcsistól majdnem hánytam egyet.
Kedvenceim mondatokba foglalva:
Jaj ne abba a koszos törcsibe törcsizz
Ma babfőzit főzikélek, gondolom majd lesz szagocska, hiszen a gyerek is pukcsizik tőle (legjobb:3)
Remcsizem hogy ezek is jócskák voltak (szivatásképp :D)
Ja és a kápifőzit is utálom. :D
Mitagadás, a főzikélek szót néha én is használom.. de hát.. xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!