Ha 3 gyerekkel vagyok és folyton egyedülálló nők vágódnak be elém a családos parkolóba és nálam elpattan a cérna, kiverem a balhét a végén engem büntetnek meg ugye?
Már annyira unom, hogy a családosok a nekik fent tartott parkolókba, számszerűen 3 db, nem férnek be. Ma két egyedülálló nő volt, tegnap 4 db 40 körüli nő egy autóban. És ez rendszeres. Nem arról van szó, megállok bárhol, a parkoló legtúlvégén is, de ezek a helyek épp azért lettek kialakítva, hogy a gyerekekkel ne kelljen autók között glavírozni+ne kelljen félni, hogy rányitja a gyerek az ajtót a mellettünk lévőre.
Ma megjegyeztem a hölgynek, hogy jó nagy családos. Erre rámförmedt, hogy otthon vannak. Meg hogy mit ugatok, nem férek el? Jól szituált hölgy volt egy kis autóval.
aham... akkor kiderült, hogy miért zavar jobban, hogy nő!
egy meghatározott spiné ellen károgsz.
Jobbulást! és kívánom, ne legyen nagyobb gondod!
Bocs,de most nem értelek. Tehát volt 1-1 rossz tapasztalatod és ezért te már inkább nem szólsz , vagy ha igen, akkor sem kedvesen, mert egyszer valaki olyan csúnyán rád förmedt. Ezek alapján te sem vagy különb az általad említett példánál, mert ha teszem azt nem veszem észre és beállok a családi parkolóba (mint azt korábban említettem, tábla és felfestés ide vagy oda, fél éve a létezéséről sem tudtam), akkor 1. ha tahó stílusban rám ripakodsz, akkor már csak azért sem állnék arrébb, mert ezt kulturált stílusban is lehet kérni 2. gondolat olvasó pedig nem vagyok, így ha csak magadban morgolódsz, hozzám már nem jut el, hogy kellemetlenséget okoztam. Ennyi. Tehát vagy kedvesen szólsz, vagy pedig ne hisztizz, mert meg sem próbáltál
tenni ellene.
Jah, aki nem ért egyet veled, az ne is szóljon hozzá a kérdéshez, mi? Hál' Istennek nem egyenrangú egy roki parkoló egy nagycsaládossal. Miért is lenne az? Nem is olyan szigorúan ítélik meg az emberek. Ez nem is baj, egy családost ne ítéljenek egyenrangúan egy rokkanttal, mert kipottyantott egy gyereket.
Szerintem téged az zavar, hogy nem a bejárat közelében tudsz leparkolni. Ha a hely hiány zavarna, akkor megállnál messzebb, ahol alig parkolnak és meg lenne oldva ez a hatalmas probléma. Gondolom már úgy mész vásárolni is, hogy lesed, hogy van e hely a családiban. Ha nincs akkor meg ki vagy akadva és kötekszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!