Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha 3 gyerekkel vagyok és...

Ha 3 gyerekkel vagyok és folyton egyedülálló nők vágódnak be elém a családos parkolóba és nálam elpattan a cérna, kiverem a balhét a végén engem büntetnek meg ugye?

Figyelt kérdés

Már annyira unom, hogy a családosok a nekik fent tartott parkolókba, számszerűen 3 db, nem férnek be. Ma két egyedülálló nő volt, tegnap 4 db 40 körüli nő egy autóban. És ez rendszeres. Nem arról van szó, megállok bárhol, a parkoló legtúlvégén is, de ezek a helyek épp azért lettek kialakítva, hogy a gyerekekkel ne kelljen autók között glavírozni+ne kelljen félni, hogy rányitja a gyerek az ajtót a mellettünk lévőre.

Ma megjegyeztem a hölgynek, hogy jó nagy családos. Erre rámförmedt, hogy otthon vannak. Meg hogy mit ugatok, nem férek el? Jól szituált hölgy volt egy kis autóval.

2016. okt. 18. 09:50
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
42%

"Mint írtam engem a hozzáállás dühít, de az nagyon."

- nagyon dühös a kiírás és többször mondtad is...

Amúgy ezt nem értem, miért hangsúlyozod, hogy "nő" ?

Már észrevehetted volna: Nő nő ellen sokkal agresszívebb és undokabb tud lenni általában. A bunkó férfiakban is marad valami hangyányi udvariasság a nőkkel szemben. Persze nem sok. :D

2016. okt. 18. 11:21
 22/51 anonim ***** válasza:
47%

2 gyerekem van. Ezen most miért kell agyvérzést kapni, ha vki beáll a "helyedre"? 20 m-el többet kell gyalogolni.

Bunkók mindig is voltak és lesznek.

Ha meg rögtön nekiesel vkinek, akkor mit vársz, hogy fog reagálni?

Én ha vmi bajom van, mindig tök normálisan mondom a másiknak és eddig ezzel nem is volt probléma, senki nem esett nekem, nem üvöltötték le a fejem.

2016. okt. 18. 11:21
 23/51 anonim ***** válasza:
84%
Nem érdekelné, mert a saját vásárlóit nem fogja kellemetlen helyzetbe hozni, ráadásul nem tudod neki bizonyítani, hogy jogtalanul áll a nagycsaládos parkolóban. Még a rokinál meg lehetne tenni, ha pl. nincs kint a roki kártya, de ezt sem fogja megtenni, mert mint mondtam, a saját vásárlóját, aki otthagyja a pénzét, nem fogja szívatni egy áruházvezető sem. Akkor sem ha más vásárló kéri. Max a jelzésedre esetleg kiállítanak egy alkalmazottat egy kis időre, hogy figyelje és szóljon kedvesen a nem jó helyen parkolóknak, de ezt sem hiszem...
2016. okt. 18. 11:23
 24/51 A kérdező kommentje:

Hol estem én neki bárkinek is? Még én kérek elnézést. Jönnek azért elő az érdekes hozzászólások. Már ne is haragudj, mosolyogsz a szabálytalankodókra, vagy azokra akik átvágnak. És igen bár eddig nem írtam, hármas iker babakocsival megesik hogy 20 méterrel több gyaloglás is nehezebb esőbe. Bocsánat. Főleg visszafele megpakolva. Meg autók. között szük helyen hármas babakocsit próbáltál kiszedni, szétszedni, egyedül bepakolni????

Ha zavar, hogy kihangsúlyozom a nő-t, lépj ki. Igen férfitól nem esne ennyire rosszul

2016. okt. 18. 11:26
 25/51 A kérdező kommentje:
Tesconál már láttam rokkantnál rendőrt. Ott büntethet végül vagy nem?
2016. okt. 18. 11:27
 26/51 anonim ***** válasza:
21%

te idegbeteg vagy- kezeltesd magad!

igen, azt az adut hogy 3-as ikreid vannak, beírhattad volna a kérdésbe - lépj ki te, egyébként.

2016. okt. 18. 11:28
 27/51 A kérdező kommentje:
Baromira semmin nem változtat sztem. Másik autóból ez nem látszik!!
2016. okt. 18. 11:32
 28/51 anonim ***** válasza:
68%

"igen férfitól nem esne ennyire rosszul"

Erre tudsz magyarázatot adni? Pontosan ugyanolyan kínlódás lehet a 3-as kocsival megoldani a dolgot, mint ha nő udvariatlan és bunkó. Miért nem esik pontosan olyan rosszul, ha férfi?

2016. okt. 18. 11:52
 29/51 anonim ***** válasza:
78%
Én bizony megértelek, totyogó ikrekkel, meg egy 3évessel járok bevásárolni. És bizony legtöbbször foglalt a nagycsaládos parkoló, bár felénk az idősek parkolnak oda. Tényleg nehéz ikrekkel bevásárolni is, hiszen vagy babakocsit tologatsz, meg húzol magad után még bevásárlókocsit, vagy ez utóbbiba pakolod őket, mert a csomagtartóba nem fog beférni a babakocsi, meg amit veszel. Nyilván azon nem bukok ki, hogy nincs ránk szabott bevásárlókocsija a Tescónak, az öregek parkolását is azzal nyugtázom, hogy biztos fáj a lábuk, nem tudnak sokat gyalogolni, és szerencsére a gyermekeim is türelmesek, de a múltkor határozottan jól esett, hogy esőben a biztonsági őr rászólt a kocsiból kipattanó papára, hogy adja át a helyet, mert én sok gyerekkel vagyok. Egyébként nálunk a beülős-kiskocsis bevásárlókocsit is jellemzően gyerek nélkül használják.
2016. okt. 18. 12:30
 30/51 anonim ***** válasza:
38%
Engem is nagyon dühít! Remélem legközelebb jól rányitja az autójukra a gyerekem az ajtaját! Egyébként is nagy szokása! Én csak csúnyán szoktam nézni, akkor nagyon lapítanak.
2016. okt. 18. 14:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!