Ha 3 gyerekkel vagyok és folyton egyedülálló nők vágódnak be elém a családos parkolóba és nálam elpattan a cérna, kiverem a balhét a végén engem büntetnek meg ugye?
Már annyira unom, hogy a családosok a nekik fent tartott parkolókba, számszerűen 3 db, nem férnek be. Ma két egyedülálló nő volt, tegnap 4 db 40 körüli nő egy autóban. És ez rendszeres. Nem arról van szó, megállok bárhol, a parkoló legtúlvégén is, de ezek a helyek épp azért lettek kialakítva, hogy a gyerekekkel ne kelljen autók között glavírozni+ne kelljen félni, hogy rányitja a gyerek az ajtót a mellettünk lévőre.
Ma megjegyeztem a hölgynek, hogy jó nagy családos. Erre rámförmedt, hogy otthon vannak. Meg hogy mit ugatok, nem férek el? Jól szituált hölgy volt egy kis autóval.
"Mint írtam engem a hozzáállás dühít, de az nagyon."
- nagyon dühös a kiírás és többször mondtad is...
Amúgy ezt nem értem, miért hangsúlyozod, hogy "nő" ?
Már észrevehetted volna: Nő nő ellen sokkal agresszívebb és undokabb tud lenni általában. A bunkó férfiakban is marad valami hangyányi udvariasság a nőkkel szemben. Persze nem sok. :D
2 gyerekem van. Ezen most miért kell agyvérzést kapni, ha vki beáll a "helyedre"? 20 m-el többet kell gyalogolni.
Bunkók mindig is voltak és lesznek.
Ha meg rögtön nekiesel vkinek, akkor mit vársz, hogy fog reagálni?
Én ha vmi bajom van, mindig tök normálisan mondom a másiknak és eddig ezzel nem is volt probléma, senki nem esett nekem, nem üvöltötték le a fejem.
Hol estem én neki bárkinek is? Még én kérek elnézést. Jönnek azért elő az érdekes hozzászólások. Már ne is haragudj, mosolyogsz a szabálytalankodókra, vagy azokra akik átvágnak. És igen bár eddig nem írtam, hármas iker babakocsival megesik hogy 20 méterrel több gyaloglás is nehezebb esőbe. Bocsánat. Főleg visszafele megpakolva. Meg autók. között szük helyen hármas babakocsit próbáltál kiszedni, szétszedni, egyedül bepakolni????
Ha zavar, hogy kihangsúlyozom a nő-t, lépj ki. Igen férfitól nem esne ennyire rosszul
te idegbeteg vagy- kezeltesd magad!
igen, azt az adut hogy 3-as ikreid vannak, beírhattad volna a kérdésbe - lépj ki te, egyébként.
"igen férfitól nem esne ennyire rosszul"
Erre tudsz magyarázatot adni? Pontosan ugyanolyan kínlódás lehet a 3-as kocsival megoldani a dolgot, mint ha nő udvariatlan és bunkó. Miért nem esik pontosan olyan rosszul, ha férfi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!