Ha 3 gyerekkel vagyok és folyton egyedülálló nők vágódnak be elém a családos parkolóba és nálam elpattan a cérna, kiverem a balhét a végén engem büntetnek meg ugye?
Már annyira unom, hogy a családosok a nekik fent tartott parkolókba, számszerűen 3 db, nem férnek be. Ma két egyedülálló nő volt, tegnap 4 db 40 körüli nő egy autóban. És ez rendszeres. Nem arról van szó, megállok bárhol, a parkoló legtúlvégén is, de ezek a helyek épp azért lettek kialakítva, hogy a gyerekekkel ne kelljen autók között glavírozni+ne kelljen félni, hogy rányitja a gyerek az ajtót a mellettünk lévőre.
Ma megjegyeztem a hölgynek, hogy jó nagy családos. Erre rámförmedt, hogy otthon vannak. Meg hogy mit ugatok, nem férek el? Jól szituált hölgy volt egy kis autóval.
Nem akadok én ki, én is csak szépen megjegyeztem picit hangosabban a gyerekeimnek. Persze hallotta. A reakció volt félelmetes. Ezért tettem fel a kérdést. Igen nekem is rosszabb hetem van...van ez így.
Hogy miért büntetnének meg? Mondjuk megállok mögötte, ha nem hajlandó átadni a helyet. Ebből ugye rendőrség lenne, hisz nem tud kiállni. Na itt a rendőrség reakciójára lennék kíváncsi De sztem én lennék büntetve:) Ez csak elméleti kérdés, nyilván nem fogok balhézni egy parkolóba a gyerekeim előtt :)
Csak úgy végigszaladt a szitu a fejemben.
Mi ezért(is) toloajtos autót vettünk,mikor kiderult,hogy erkezik a harmadik..nem szép,de legalabb praktikus:)
Egy gonddal kevesebb,amin fel lehet húzni magam :)
De amit mi megtehetünk,gyerek nelkul nem parkolunk oda soha...(pedig az ülések ugye mindig benn vannak)
Egyebkent lehet ez azert problema,mert akinek nincs kisgyereke,lövése sincs róla,hogy mennyivel egyszerűbb onnan kipakolni a kolkoket...o csak azt latja,hogy ures parkoló,kozel a bejarathoz..
Nem büntetnek meg ha nem verekszel vagy okozol anyagi kárt.
Az áruházak parkolói magánterületnek számítanak, így a rendőrség hivatalból nem intézkedhet, ha ott valaki a neki nem megfelelő helyen parkol. Tehát ha valaki az Auchan, Tesco akármi parkolóban rokkant helyen parkol arra jogosulatlanul és az áruház tulaja nem kér intézkedést, akkor a rendőrség nem fog intézkedni, mert az nem közút és nem teheti meg. Ezért is valószínűtlen, hogy megbüntetnének ha te ott mögé parkolsz vagy bármi. Először az áruházi rendészet jönne és ők hívnának rendőrt.
Egyébként meg ez egy plusz dolog, de pl akkor sem tudnál odaállni és gyalogolnátok az esőben, ha az összeset már más családosok foglalják el. Szerintem ezen felesleges dühöngeni, mert csak magaddal tolsz ki. Bunkók az emberek, ez van, de ez ellen nem tehetsz semmit.
A nők a nőkkel mindig gonoszabbak, sajnos. Ha gyerekkel, babakocsival mész az utcán, rendszerint a nők azok, akik nem engednek át az úton kocsival, inkább a férfiak állnak meg.
Viszont az nem szimpatikus, mikor valaki a gyerekének félhangosan mondja, amit a másik felnőttnek szán. Tessék egyenesen beszélni, ne a gyerek mögé bújva. Felnőttek vagyunk, miért nem merünk egyenesen beszélni, ha már tudatában vagyunk az igazunknak? Ha nincs bátorságom kiállni magamért, akkor eldöntöm, hogy vagy szólok vagy nem, de nem a gyerekemet használom fel arra, hogy majd azzal védekezhessek, ne szóljál bele, mit mondok a saját gyerekemnek. Ez olyan alja szokás. És milyen érzés a gyereknek?
Egyetértek, hogy akkor nem tudnék odaállni ha családosok foglalnák el. De itt elémvágódott az egy szem nő. Azért csak máshogy néz ez így ki. A másik kettőről nem tudok nyilatkozni, nem láttam kik állnak.
Mint írtam engem a hozzáállás dühít, de az nagyon. Én segítőkész ember vagyok és mindig fáj amikor bunkósággal találkozok. És egyre többször van ez így. Nyilván mert mióta visszajöttem újra gyesre sokkal több és más szituációkba kerülök. A nagyobbammal még nem tűnt ennyire fel. Vagy azóta változtak a dolgok nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!