Hogyan tovább anyagiakban, ha az egyedülálló anya összejön a "magántanárral"?
Gyerektorna, gyerekfelügyelet, kb mindenes magántanár/szitter, szinte/relatíve olcsón, akinek szüksége is van pénzre, de van munkája ezen felül. Jövőkép, célok közösek, szerelem talán alakulgat.(?)
Hogyan lehet így párkapcsolatot jelenleg csak elméleti szinten, elképzelni?
Fizet az ember a saját párjának..?
Vagy közös kassza miatt elvárható lenne mindez ingyen? Vagy keresni "kell" másik tanárt?
Vagy párkapcsolat ne is alakuljon..?
Hmmm.... Az uram sportban utazik. Ha elviszi a gyereket biciklizni, nem fizetek neki. De mivel a néptánchoz nem ért, azért inkább fizetünk egy szakkörön. Most szakítanom kéne vele? o.O
Micsoda hülye problémakör.........
hm..szerelem pénzért..
Szóval ebből semmi normális nem születhet kezd úgy kinézni..
Miért ne alakulhatna?? Nem értem. Ami időt szívesen tölt a magántanár a gyerekkel, az ingyenes. Ami meg már pénzkiesésnek számítana, arra kéne keresni a gyerek mellé mást, illetve a tanárnak fizető családot. Nekem így lenne logikus, bármelyik szerepbe is képzelem bele magam. Anya helyében örülnék ha a pasi foglalkozna a gyerekkel, de azt nem várnám,h pénztől essen el emiatt - tehát h 1 az 1ben ingyenessé válna, amiért eddig fizettem. De nem szívesen fizetnék a pasimnak - még barátnak is fura. Ha a tanár lennék, nem hagynám a gyereket teljesen másra, de jelentősebb összeg kiesése sem jönne jól.
Remélem érthető voltam. A lényeg,h ez nem az a szitu, ahol ne lehetne megoldást, kompromisszumot találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!