Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jogosan akarom a saját lányoma...

Jogosan akarom a saját lányomat elhozni?

Figyelt kérdés
Van egy 3 éves kislányom . Az apjàval nem vagyunk együtt másfél éve már , neki is én nekem is új kapcsolatunk van . 2 éve ki kellett jönnöm németországba mert nem volt hajlandó elmenni dolgozni és sok volt a fizetni való , nem volt más választásom , a kislànyom nem nélkülözhet . Kijöttem . Dolgoztam . Küldtem haza a pénzt . Közben neki másik nője (női) akadt(ak) . A péntz amit hazaküldtem (nem keveset) annak is több mint felét a nőkre költötte hazudva hogy neki ilyen olyan szuper melója van .... .. Ez most nem is lenyeg . Szétmentünk de ő továbbra sem dolgozik . Azóta sem mert az új párja eltartja . Arra ahogy a gyereket neveli egy szavam nem lehet . A gyerek okos , értelmes , tiszta , egészséges . Rendesen fejldik, az apja foglalkozik vele . De.... Én mégis szeretném magammal hozni a kislányomat elvégre én vagyok az édesanyja . És én itt szeretnék maradni németországban . Nekem itt jó és szerintem a kislánynak is javára válna egyből két nyelven anyanyelvi szinten beszélni ésatöbbi ésatöbbi . És most még kicsin nem érezné a változást (barátokat otthonhagyni ect . ) de az apja szerint nem lenne jogos mert h eddig ő nevelte ő tanitotta meg mindenre és én hagytam ott vele a gyereket ... És oké tudom hogy nagyon szereti . De én vagyok az édesanyja , én szültem hoztam a világra . És hiànyzik . De ha nem jöttem volna dolgozni már az utcán laknék a gyerekkel . Mi a véleményetek? Jogom van hozzá h elhozzam a kislányomat? Vagy fogalmazok máshogy , én lennék a szemét ha elhoznám a gyereket?
2016. okt. 5. 21:42
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
34%

23-as vagyok. Nézd! Most kezdték a gyermekeim az ovit, bölcsit, én pedig visszatértem dolgozni, most épp éjszakés voltam, azért vagyok itthon és netezem. Nagyon kis korkülönbséggel két gyermekünk született, a kettő között nem tudtam visszamenni dolgozni. Brutál módon elúsztunk, kettő hitelünk van és egy hiteles autónk. De most, hogy visszatértem dolgozni, már látjukba fényt az alagút végén, bár nagyon hosszú folyamat lesz. Ezt csak azért írtam le, mert ha valaki, hát én tudom, hogy van az a helyzet, amikor azon gondolkodom, hogy én eszem vagy a gyermekem. Természetesen, a gyermekem evett, én pedig benyomtam egy szelet zsíros kenyeret. De soha, semmilyen körülmények között sem lennék képes hátrahagyni Őket, éd kitelepedni külföldre, Nélkülük. A szívem szakad meg a gondolattól is.

Te nem vagy igazi anya. Egy igazi anya ilyet képtelen megtenni.

2016. okt. 6. 14:36
 32/36 A kérdező kommentje:
Tanuljatok meg előbb olvasni és értelmezni . ...
2016. okt. 6. 15:03
 33/36 anonim ***** válasza:
50%

Tudunk olvasni.

Elhagytad a gyereked. Ennyi.

2016. okt. 6. 15:14
 34/36 anonim ***** válasza:

Nem jogosan akarod elhozni a kislányt, az ő kis életében ez a 2 év nagy idő, az elsődleges gondozója az apa volt ezalatt az idő alatt, és nagy törés lenne az életében ha hirtelen hozzád kerülne és ráadásul másik országban kellene élnie.

Amúgy nem mondtad, hogy prosti vagy, viszont mégis milyen az a munka amit két havonta ott lehet hagyni két hétre? És ha tényleg így van, akkor még így is megéri anyagilag hogy két havonta két hétig nincs fizu? Erősen kétlem. Ha meg tényleg az van, hogy annyira nem tudtatok megélni azért mentél ki külföldre, akkor kellett volna a sarkadra állni és nem itthagyni a babádat hanem a párodat elzavarni melózni! Miért nem ő ment külföldre amúgy? Az egész sztori bűzlik, a lényeg hogy te tökmindegy miért de elhagytad ezt a pici gyereket és az apa az aki saját bevallásod szerint normálisan gondozza, neveli, most már nincs mit tenni.

2016. okt. 6. 16:22
 35/36 anonim ***** válasza:
60%

1200 mi???

Euró? Aztàn ìgy megérte kimenni. Otthagytad a gyerekedet havi ~ 360.000 Ftért,aminek kb fele elmegy neked kint vagy több is. Gratulàlok.

Mondjuk kivàncsi lennék mit dolgozol,amikor a német minimàlbér is 1475 Euró.

2016. okt. 6. 16:33
 36/36 anonim ***** válasza:
Miert nem itthon helyezkedtel el, még ha mas varosban is? Akarhova is mentel (volna), miert nem vitted a kislanyt? Ezekre lszi valaszolj. Forditott helyzetben te mit ereznel? Odaadnad az apanak, mondvan, ö az apja es hát naponta skypeoltak? Nem ez a gyerek erdeke. Neki allandosag kell, erzelmi biztonsag, olyan ember, aki mindig mellette van. Ez fontosabb a pemznel.
2016. okt. 6. 20:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!