Érdekelne a saját márkás babacuccokról a véleményetek. Kinek mi vált be?
Dm-es törlőkendőből az a legjobb amiből nincs 4-es csomag.
A rossmanos nagyon vacak, szàraz nem tudod vele pl a maszatos kezet letörölni, se a nagyon kakis popsit.
Mülleres teljesen jó, pont annyira nedves amennyire kell és àrban is jobb, mint az előzőek.
Pelusból is a müllereset hasznàljuk. A lidlis nem jött be, az aldisat sokan dìcsérik,de én utálom,mert vastag, a tescos (sima) nagyon vacak.
De teljesen mindegy ki mit ìr, ezt hasznàlat közben tudod megìtélni. Ami pl nekem vastag pelenka neked lehet az lesz a megfelelő. Meg a gyerek sem biztos,hogy bìrni fogja a fürdetőt/pelenkàt.
Pelus: lidl, dm, penny-s nekunk bejott!
Rossmanos se olyan rossz de nekem nem jott be!
Én főleg a Rossmannba járok, a DM nekem nem esik útba, úgyhogy onnan nagyon ritkán veszek valamit. De a Rossmannos cuccok jobban is tetszenek. A pelenkájukat nagyon szeretem, bébiételt szintén szoktam ottanit venni, és a fürdetőjük is nagyon bejön. Popsikrémet és popsitörlőt nem igazán használok saját márkásat sehonnan, előbbiből a Sudocremet használom csak, utóbbiból a Pampers az abszolút befutó nálam.
Pelenkából a Tesco színes is nagyon jó. A többi saját márkás pelenkát még nem próbáltam, úgyhogy azokról nem tudok nyilatkozni. Ja, meg a Tesco gyárt bébimosószert, azt is próbáltam, nekem bejött. Mondjuk nem mosom külön a gyerek ruháit, de minden ruhát egyelőre még bébi/sensitive mosószerrel és öblítővel mosok, úgyhogy a sajátunkhoz is ezt használom.
Kinek mi. Párral előrébb vki a Rossmann törlőt szidja, nekünk viszont az vált be a legjobban.
Rózsaszín extra sensitive.
Pelenkából inkább a dm, bár most megint a liberot használunk, mert most ahogy nőtt, ez jobban illeszkedik.
Dm ultra sensitive fürdető is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!