Szerintetek beadjam a 2éves lányomat oviba? Akar csak 4órára? Szoba tiszta rendessen beszél. Ö kéretszkedik, sajat maga modja, hogy szeretne oviba menni.
2 évesen szerintem még nem is mehet oviba.
Legalább is nagyon sok helyen még 3 éves kora előtt sem, de nálunk és több helyen is azért már 2 és fél éves gyereket is bevesznek, ha szobatiszta, de kisebbet nem. Akkor sem, ha szobatiszta.
Szerintem bölcsibe vihetnéd csak, ha ahhoz adottak a dolgok.
Nem az volt a kérdés, hogy bölcsi kontra ovi!
Vannak települések, ahol nincs is bölcsi.
Beveszik-e egyáltalán? Egy 2 éves még mondhatja, hogy akar menni, aztán , amikor ott van, már mást gondol.
Az óvónőktől függ, vállalják-e?
Kedves 4-es!
Ahol nincs bölcsi, nálunk sincs egyébként, oda se veszik be a 2 éves gyereket az oviba. Akkor a szülőnek, amennyiben közösségbe akarja íratni a gyerekét, annak a legközelebbi vagy neki szimpatikus településre vagy városba kell vinnie, mert az ovi nem veszi be!
Amúgy te meg pláne nem a kérdésre válaszoltál!
Mi a kérdést megválaszoltuk, hogy nem valószínű, hogy vinnie kéne oviba a kérdezőnek a gyerekét, mert be sem vennék.
De ha a körülmények adottak, akkor bölcsibe vihetné. Ott is gyerektársaság van.
Ha van a környéken bölcsi, akkor vidd bölcsibe :)
Ha nincs, akkor kérdezd meg az óvodát, hogy lenne-e helye, és hogy fogadnak-e ilyen korú gyerekeket.
Én óvós hallgató vagyok, a gyakorlóovis csoportomba a bölcsiből át lett könyörögve egy 2,5 éves kisfiú, mert nagyon kevés volt a fiú a csoportban :)
Szóval sose lehet tudni, lehet, hogy valahol meg "férfiuralom" van, és felvennék :) Egy próbát megér :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!