Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Szerintetek beadjam a 2éves...

Szerintetek beadjam a 2éves lányomat oviba? Akar csak 4órára? Szoba tiszta rendessen beszél. Ö kéretszkedik, sajat maga modja, hogy szeretne oviba menni.

Figyelt kérdés
2014. jan. 1. 14:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
16%
Akkor ez teljesen egyértelmű. Persze, társaságra van szüksége!
2014. jan. 1. 14:44
 2/17 anonim ***** válasza:
70%
2 éves nem csak bölcsibe mehet?
2014. jan. 1. 14:55
 3/17 anonim ***** válasza:
86%

2 évesen szerintem még nem is mehet oviba.

Legalább is nagyon sok helyen még 3 éves kora előtt sem, de nálunk és több helyen is azért már 2 és fél éves gyereket is bevesznek, ha szobatiszta, de kisebbet nem. Akkor sem, ha szobatiszta.

Szerintem bölcsibe vihetnéd csak, ha ahhoz adottak a dolgok.

2014. jan. 1. 14:57
 4/17 anonim ***** válasza:
26%

Nem az volt a kérdés, hogy bölcsi kontra ovi!

Vannak települések, ahol nincs is bölcsi.

2014. jan. 1. 15:03
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Beveszik-e egyáltalán? Egy 2 éves még mondhatja, hogy akar menni, aztán , amikor ott van, már mást gondol.

Az óvónőktől függ, vállalják-e?

2014. jan. 1. 15:06
 6/17 anonim ***** válasza:
65%

Kedves 4-es!

Ahol nincs bölcsi, nálunk sincs egyébként, oda se veszik be a 2 éves gyereket az oviba. Akkor a szülőnek, amennyiben közösségbe akarja íratni a gyerekét, annak a legközelebbi vagy neki szimpatikus településre vagy városba kell vinnie, mert az ovi nem veszi be!

Amúgy te meg pláne nem a kérdésre válaszoltál!

Mi a kérdést megválaszoltuk, hogy nem valószínű, hogy vinnie kéne oviba a kérdezőnek a gyerekét, mert be sem vennék.

De ha a körülmények adottak, akkor bölcsibe vihetné. Ott is gyerektársaság van.

2014. jan. 1. 15:08
 7/17 anonim ***** válasza:
31%
Én úgy tudom, hogy 2,5 évesen már beveszik a gyerekeket oviba. Lehet, hogy előbb is, ha szobatiszta. Egy kicsit még várj, de ha szeretne menni, akkor annak inkább örülj. Sok gyereknek nehezen meg a beszokás.
2014. jan. 1. 15:26
 8/17 anonim ***** válasza:

Ha van a környéken bölcsi, akkor vidd bölcsibe :)

Ha nincs, akkor kérdezd meg az óvodát, hogy lenne-e helye, és hogy fogadnak-e ilyen korú gyerekeket.

Én óvós hallgató vagyok, a gyakorlóovis csoportomba a bölcsiből át lett könyörögve egy 2,5 éves kisfiú, mert nagyon kevés volt a fiú a csoportban :)

Szóval sose lehet tudni, lehet, hogy valahol meg "férfiuralom" van, és felvennék :) Egy próbát megér :)

2014. jan. 1. 23:29
 9/17 anonim ***** válasza:
Nem inkább bölcsöde itt pesten ahol lakom csak 3 éves gyerekeket vesznek föl oviba .kisebbeket semikép .
2014. jan. 2. 10:42
 10/17 anonim ***** válasza:
Az óvodához kicsi még, elveszett lenne a nagyok között. Ilyenkor még nagyon sokat számít az az 1 év is.
2014. jan. 2. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!