Akinek mejött a vérzése terhesség alatt hogy volt? Rendessen mint máskor vagy élénkebb szinü? Hogy jött rá hogy terhes?
Figyelt kérdés
2011. szept. 18. 15:52
1/5 anonim válasza:
Nem én voltam így,csak olvastam róla. Állítólag ugyan olyan volt mikor még nem volt terhes aki így van.Teljesen normálisan,csak gondolom terhességi tünetei voltak mellette,így elment orvoshoz,és kiderült..Nem tudom.Sok fórum szól erről,nézz utána a neten.
2/5 anonim válasza:
Nekem csak barnás pecsételés volt a mensi idején. Én ezért csináltam egy tesztet és pozi volt.
3/5 anonim válasza:
Szia!
Én azért mentem orvoshoz, mert a vérzésem a szokásos 4-5 nap helyett 7-9 napig tartott és köztes vérzéseim is voltak. Sok mindenre gondoltunk, csak babára nem. Az UH-n pedig szépen látszott a 9 hetes pici. :)
A vérezgetések a terhesség alatt sem szűntek meg, senki sem jött rá mitől volt, de szerencsére a pici egészségesen született a 39. héten.
4/5 anonim válasza:
Megjött de furcsa volt ,mert 3 napig tartott a 6-7 helyett és nem élénk hanem barna színe volt !
5/5 anonim válasza:
Kedves utolsó! Szeretném megkérdezni, hogy miből vetted észre, hogy mégis baba van? Én is hasonlóan jártam most. A nem várt előtt csináltam tesztet, majd pontosan megjött, 15-én. De csak 3 napig tartott, a 6-7 helyett. Mennyiségre viszont ugyanolyan, mint szokott. Ma már csak egy-két csepp barnázás volt. Teszteljek, vagy inkább ne??? Terhességre utaló jeleim egyébként nem nagyon vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!