Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Veteles utan (marc 21) meg...

Veteles utan (marc 21) meg verezteem kb apr.2ig, a kerdesem h mikor fog rendessen megjonni a menzim?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 18. 08:52
 1/5 agleh ***** válasza:

Korábban olvastam erről és elég eltérő tapasztalatok voltak.

Én tavaly március 17- én vetéltem el (12. hetesen), éjszaka meg is csinálták az eü. műtétet. Kb. 1 hétig véreztem, de nagyon sokára jött meg, a doki sem értette, már gyógyszert akart felírni. Június 6- án jött meg, szóval jó sokára.

37 hkm

2012. ápr. 18. 09:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Gondolom attól is függ, hogy hány hetes voltál... Én 5 hetesen vetéltem el, és ugyanúgy, 4 hét múlva jött meg, mintha nem történt volna semmi..
2012. ápr. 18. 09:24
 3/5 A kérdező kommentje:

huuu ilyen sokara?

:((

pedig azt hittem nyaron mar neki kezdhetunk a babaprojektnek.

10 hetes voltam mikor elveteltem

2012. ápr. 18. 09:31
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem három! hónap volt, mire megjött és akkor is csak úgy, hogy a doki felírt egy gyógyszer, ami megindította.
2012. ápr. 18. 09:38
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem marc 23an volt a mutet, es pont ma jott meg, 5 hetre ra!
2012. ápr. 28. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!