Jogosan akarom a saját lányomat elhozni?
Csak úgy, megegyezéses alapon nem viheted.
Bíróság-gyerekelhelyezés. Aztán majd dönt a bíró.
Gyakran voltam otthon 2 hetekre . Olyan 2 és fél havonta . És minden nap beszélünk videomessengeren . Elmeséli mi volt az oviban és ha nem hivom mert dolgozok délutános vagyok akkor keres a gyerek vagyis kötődik hozzám .
Pénzt még mindig küldök haza jocskán a gyerekre mert szeretném ha mindene meglenne . De ez így nem megy . Mert kikészít a hiánya
4-es, undorító vagy, ne haragudj, de te csak azért jöttél ide, hogy ezt odaböfögd? A kérdező legalább elment dolgozni, hogy meg tudjanak élni. Mi mást tehetett volna? Vagy te eltartod majd? Kretén...
Kérdező, az a helyzet, hogy szerintem a bíróság nem fogja engedni, hogy elvidd a kislányt, pont azért, mert eddig az apja nevelte, ő volt vele többet, így őt szokta meg jobban. Tudom, hogy te pont az ő érdekében, és az apa hibájából nem tudtál annyit vele lenni, de sajnos nem ezt fogják nézni, hanem azt, hogy a kislánynak mi lenne nagyobb törés az életében. Az nem indok, hogy én vagyok az édesanyja, én szültem. Az apja meg az édesapja, ugyanolyan szülő. Ha az apával meg tudtok egyezni, az lenne a jó, akkor már a bíróságra úgy mehetnétek, hogy ott már nekik dönteni nem kell, csak írásban rögzíteni. Valahogy próbáljátok meg ezt felnőtt emberként megbeszélni, a gyerek érdekeit szem előtt tartva.
Ha ott hagytad egy éves korában ne akard Őt.
Milyen anya vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!