Van egy 3 éves kislányom . Az apjàval nem vagyunk együtt másfél éve már , neki is én nekem is új kapcsolatunk van . 2 éve ki kellett jönnöm németországba mert nem volt hajlandó elmenni dolgozni és sok volt a fizetni való , nem volt más választásom , a kislànyom nem nélkülözhet . Kijöttem . Dolgoztam . Küldtem haza a pénzt . Közben neki másik nője (női) akadt(ak) . A péntz amit hazaküldtem (nem keveset) annak is több mint felét a nőkre költötte hazudva hogy neki ilyen olyan szuper melója van .... .. Ez most nem is lenyeg . Szétmentünk de ő továbbra sem dolgozik . Azóta sem mert az új párja eltartja . Arra ahogy a gyereket neveli egy szavam nem lehet . A gyerek okos , értelmes , tiszta , egészséges . Rendesen fejldik, az apja foglalkozik vele . De.... Én mégis szeretném magammal hozni a kislányomat elvégre én vagyok az édesanyja . És én itt szeretnék maradni németországban . Nekem itt jó és szerintem a kislánynak is javára válna egyből két nyelven anyanyelvi szinten beszélni ésatöbbi ésatöbbi . És most még kicsin nem érezné a változást (barátokat otthonhagyni ect . ) de az apja szerint nem lenne jogos mert h eddig ő nevelte ő tanitotta meg mindenre és én hagytam ott vele a gyereket ... És oké tudom hogy nagyon szereti . De én vagyok az édesanyja , én szültem hoztam a világra . És hiànyzik . De ha nem jöttem volna dolgozni már az utcán laknék a gyerekkel . Mi a véleményetek? Jogom van hozzá h elhozzam a kislányomat? Vagy fogalmazok máshogy , én lennék a szemét ha elhoznám a gyereket?
Ja igen.A gyámügy csak azért nem keresett fel titeket,mert nem volt ki jelentse,te önszántadból otthagytad neki,nem volt hivatalos gyerekelhelyezés,és most is csak a sanyarú sorsotokat ecseteled,és hogy elhozhatod-e.Semmi kérdés arról,hogy milyen hivatalos szervekhez fordulj.Naná,hiszen akkor minden kiderülne.
2016. okt. 6. 09:06
22/36 anonim válasza:
Igen,biztos lehetsz benne,hogy nagyrészük kamuzik.Mert a normális családokban,még ha elváltak a szülők,akkor is,az anya beadja bölcsibe a gyereket és dolgozik.Segítséget kér a hivatalos szervektől,nagyiktól,van neki családi,gyes...Nem lemond róla,hogy külföldre menjen.
2016. okt. 6. 09:17
23/36 anonim válasza:
Igen, igazat adok a 22-esnek, tutira prostinak ment ki a nő. Láttam már sok ilyet.
Nézd, sokkal jobb annak a kislánynak, hogy nem cühölted magaddal, itthon legalább alapvetően rendezett körülmények között élhet. És én (kétgyermekes anyukaként) nem tudok elképzelni olyan élethelyzetet, hogy hátrahagyjam a gyermekeimet, és lelépjek egy jobb élet reményében, még ha állítólag Értük is teszem. Nincs értelme az életemnek a gyermekeim nélkül. Biztosan tudtál volna ennél elfogadhatóbb megoldást találni, amelyben nem sérül a kislányod pici lelke. Szegény gyermek!
Az apának nulla esélyt jósolnak, tehát az itt szereplő anya is annyival indul majd. A gyereket nem szakítják ki a megszokott környezetéből.
Azért meghallgatnám a másik felet is, biztosan érdekes dolgok derülnének ki.
Soha nem hallottam olyanról, hogy egy anya képes lenne otthagyni a gyerekét és egy léhűtőre bízná, ez nem életszerű. Sokkal inkább kevesellte a pénzt otthon, ezért elment kalandozni külföldre, de nem kellett koloncnak a gyerek a nyakára. Később aztán meggondolta magát, de addigra a gyerek már az apjához kötődött jobban, aki szereti, ellátja, foglalkozik vele.
Most az anya mindent megtesz hogy besározza az apát, hátha sikerül meggyőznie a bíróságot. Akkor aztán majd jönnek a könnyes beszámolók, barátnők tanúnak és az egyéb nyalánkságok. Régi történet.
2016. okt. 6. 09:41
25/36 A kérdező kommentje:
Az ilyenkor az fejetekbe sem ötlik hogy van talán ismertség itt kint vagy aki segít munkát keresni? Nem? Csak prosti lehet egy nő? Ne magatokból jnduljatok ki légyszives . Lehet a szüleitek titeket erre tanítottak hogy egy nő csak k**** lehet de nem kell ezt mindenkire ráhúzni . Nem élek luxusban , nem a legújabb telefonom van , nem is költök magamra pénzt . Egy prosti gondolom nem 1200 -t keres meg havonta amiből hazaküld meg èl is . De azt gondoltok amit akartok csak szánalmas kicsit , hogy aki elmegy dolgozni külföldre az egyből prosti .ha prosti lennék már egy vagyonom lenne szerintem :)
2016. okt. 6. 11:30
26/36 A kérdező kommentje:
És amint mindtam is a dolgok az apárol hogy hova teszi a pénzt utóbb derültek ki , mert azelőtt nég együtt voltunk . És nem részleteznèm itt mennyi tartozásunk és egy hitelünk is volt . De ti biztos szentek vagytok . Gondolom a gyűrü is leesne az ujjatokrol ha dolgoznotok kellene
2016. okt. 6. 11:32
27/36 anonim válasza:
1200 nem írtad mi de akármi is nem az a pénz ami miatt megéri egy anyának itthagyni az 1 éves gyerekét ráadásul évekre.
2016. okt. 6. 11:56
28/36 A kérdező kommentje:
Igen persze igy ènis tudnék véleményeket mondani . De ha ti ebbe a helyzetbe lennétek azért megnézném .
2016. okt. 6. 13:45
29/36 anonim válasza:
"Igen persze igy ènis tudnék véleményeket mondani . De ha ti ebbe a helyzetbe lennétek azért megnézném ."
Először is te kértél véleményt azzal, hogy kérdeztél. Mert szerinted az, hogy te hordtad ki, feljogosít arra, hogy ide-oda rángasd, ahogy neked éppen jobb.
Másodszor meg hidd el sokan voltak már és vannak is hasonló helyzetben, sőt még rosszabban is, mégsem hagyják ott a gyereküket évekre.
Lehetett volna belföldön is dolgozni, vagy pedig ha már amúgy is van segítséged Németországban, akkor mehettél volna "pereputtyostól". Vagy rövid idő után mehettek volna utánad. De nem. Mostmár a kislány több időt töltött életében az apja mellett, mint melletted, jobban kötődik hozzá, hiába te szülted meg.
2016. okt. 6. 14:23
30/36 anonim válasza:
Te egyszerűen egy gonosz ember vagy, kérdező. Rájöttél, hogy a gyereknél nincs fontosabb egy anyának és nem a pénzt kellett volna hajtani, és most a bűntudatod miatt mindent elkövetnél, hogy elszakítsd az apjától a gyereket, attól az embertől, akitől a biztonságot az elmúlt években kapta. Nem tőled kapta, te elmentél a pénz és karrier miatt. Ha annyira rossz volt az az ember, mint állítod, miért hagytad ott a gyereket? Annyira nem lehetett ám rossz, csak azért kiszínezni a sztorit könnyebb. Most már máshoz kötődik, és ezt a köteléket nem fogja egy bíróság sem szétszakítani csak azért, mert bűntudatod van az óriási baklövésed miatt. Innentől amit te fizetsz az apának, az a gyerektartás, ha hivatalos lesz. Láthatásod lesz kéthetente és szünidők felében, mint minden különélő szülőnek. Feküdj bele az ágyba, amit magadnak vetettél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!