Jogosan akarom a saját lányomat elhozni?
Gyed nem volt otthon ? Az tudtommal majdnem egy teljes fizu!
Gyed + egy eves gyerek bolcsibe + csaladi potlek + gyerektartas , es simanki tudtal volna venni egy kis alberletet a gyerekkel. Mas is csinalja.
De te inkabb elmentel.
Akkor nem volt ilyen még csak gyed vagy csak fizu.
Ne haragudj de nem tudok együttérezni... Sosem hagytam volna ott a gyerekemet. Nekem nem volt ennyire fontos a pénz. Mégse nélkülöztünk soha. Bölcsi és mentem dolgozni. Még mindig jobb volt mint otthagyni. Arról nem is beszélve, hogy 2 éve vagy kint, mire kellett/ kell ennyi pénz? Tartalékot a különköltözéshez vagy alapot ahhoz, hogy kividd magaddal fél év alatt is össze lehet szedni... Ez màr nem kényszer volt, hanem a te döntésed...
A bìrósàg sem fogja az apjàtól elvenni a gyereket, hacsak ő nem adja oda önként. Max akkor lesz esélyed ha a gyereket is megkérdezik, ez kb 10 éves kora körül lesz. Vagy 14 éves kora felety eldöntheti ő is kivel akar lakni. Addig marad apukànàl, hacsak nem lesz apa drogos vagy pszichopata...
Utolso valaszolo, azt akarod mondani, hogy biztos lehetek benne, hogy a falunkbol kivandorlo nok, akiknek par eves gyereke van, nagyira bizzak a kicsit, ezt csinaljak? Akkor kamu a mosogatunk szoveg?
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!