Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jogosan akarom a saját lányoma...

Jogosan akarom a saját lányomat elhozni?

Figyelt kérdés
Van egy 3 éves kislányom . Az apjàval nem vagyunk együtt másfél éve már , neki is én nekem is új kapcsolatunk van . 2 éve ki kellett jönnöm németországba mert nem volt hajlandó elmenni dolgozni és sok volt a fizetni való , nem volt más választásom , a kislànyom nem nélkülözhet . Kijöttem . Dolgoztam . Küldtem haza a pénzt . Közben neki másik nője (női) akadt(ak) . A péntz amit hazaküldtem (nem keveset) annak is több mint felét a nőkre költötte hazudva hogy neki ilyen olyan szuper melója van .... .. Ez most nem is lenyeg . Szétmentünk de ő továbbra sem dolgozik . Azóta sem mert az új párja eltartja . Arra ahogy a gyereket neveli egy szavam nem lehet . A gyerek okos , értelmes , tiszta , egészséges . Rendesen fejldik, az apja foglalkozik vele . De.... Én mégis szeretném magammal hozni a kislányomat elvégre én vagyok az édesanyja . És én itt szeretnék maradni németországban . Nekem itt jó és szerintem a kislánynak is javára válna egyből két nyelven anyanyelvi szinten beszélni ésatöbbi ésatöbbi . És most még kicsin nem érezné a változást (barátokat otthonhagyni ect . ) de az apja szerint nem lenne jogos mert h eddig ő nevelte ő tanitotta meg mindenre és én hagytam ott vele a gyereket ... És oké tudom hogy nagyon szereti . De én vagyok az édesanyja , én szültem hoztam a világra . És hiànyzik . De ha nem jöttem volna dolgozni már az utcán laknék a gyerekkel . Mi a véleményetek? Jogom van hozzá h elhozzam a kislányomat? Vagy fogalmazok máshogy , én lennék a szemét ha elhoznám a gyereket?
2016. okt. 5. 21:42
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Igazad van , Nyilván az olyan anya aki hülyeségekre költi a pénzt , nem tudja beosztani , nem emeli fel a seggét hogy elmenjen dolgozni és képes elnézni hogy a gyereke nélkülözik vagy ha rossz a helyzet beadja állami gondozásba, vagy szül még párat hogy több legyen a családi biztosan jobb anya mint én .
2016. okt. 5. 22:25
 12/36 anonim ***** válasza:
37%
De miért nem vitted magaddal szerencsétlen gyereket? Nagy úr a pénz tudom de a világ összes pénzéért se mondanék le a gyerekemről. Hoztàl akkor egy döntést fogadd el. Lehet jobb így a lányodnak is.
2016. okt. 5. 22:49
 13/36 anonim ***** válasza:
38%

Gyed nem volt otthon ? Az tudtommal majdnem egy teljes fizu!

Gyed + egy eves gyerek bolcsibe + csaladi potlek + gyerektartas , es simanki tudtal volna venni egy kis alberletet a gyerekkel. Mas is csinalja.

De te inkabb elmentel.

2016. okt. 5. 22:52
 14/36 anonim ***** válasza:
24%
Bocs kihagytam, gyed+ fizu+ csaladi + gyerektartas
2016. okt. 5. 22:53
 15/36 anonim ***** válasza:
76%

Akkor nem volt ilyen még csak gyed vagy csak fizu.

Ne haragudj de nem tudok együttérezni... Sosem hagytam volna ott a gyerekemet. Nekem nem volt ennyire fontos a pénz. Mégse nélkülöztünk soha. Bölcsi és mentem dolgozni. Még mindig jobb volt mint otthagyni. Arról nem is beszélve, hogy 2 éve vagy kint, mire kellett/ kell ennyi pénz? Tartalékot a különköltözéshez vagy alapot ahhoz, hogy kividd magaddal fél év alatt is össze lehet szedni... Ez màr nem kényszer volt, hanem a te döntésed...

A bìrósàg sem fogja az apjàtól elvenni a gyereket, hacsak ő nem adja oda önként. Max akkor lesz esélyed ha a gyereket is megkérdezik, ez kb 10 éves kora körül lesz. Vagy 14 éves kora felety eldöntheti ő is kivel akar lakni. Addig marad apukànàl, hacsak nem lesz apa drogos vagy pszichopata...

2016. okt. 6. 00:57
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt jó a döntésed. A lányod az apjához kötődik leginkább. Neki lenne a legrosszabb, vele tennéd a legrosszabbat, ha változtatnál a helyzetén. Nincs bíró, aki elvenné az első számú gondozótól a gyereket. Azért én nagyon sajnállak. A gyakori láthatással talán jobban kötődhet hozzád , mint eddig és a gyereknek is jobb.
2016. okt. 6. 07:34
 17/36 anonim ***** válasza:
9%
Csak az a baj,hogy ha az apa bizonyítani tudja,hogy te prosti voltál(vagy) kint,mert az voltál,a büdös életbe nem kerül hozzád a gyerek.Vigyázz,hogy sehol se maradjanak fotók a külföldi oldalakon.
2016. okt. 6. 08:20
 18/36 anonim ***** válasza:
55%
Utolsó, te normális vagy??? Hol írta a kérdező, hogy prosti volt? Vagy te ezt így, ennyiből megállapítod? Na persze...
2016. okt. 6. 08:29
 19/36 anonim ***** válasza:
52%
Már a számlákat sem tudták fizetni,de arra volt hogy külföldre induljon hirtelen egy egyéves mellől.Persze,hogy nem a munkanélküli faszi megy ki,neki nincs pi.nája.Pénzt küld haza az embernek(miért is nem egy megbízható családtagnak),aki egyből elveri,a többi nőre költi,haza tud jönni 2 hetekre.Igen,a legtöbb privát házban így van,muszáj néha hazamenni egy kicsit,mert unják a kuncsaftok,kell a friss,új is.Tipikus,sok ilyet láttam,én is az voltam,ezért tudom egyből pár mondatból.Még 8 hónapos gyerek mellől is kijöttek.És nem romák,ez a legszebb.Okos,intelligens nők. Nekem nincs gyerekem,de sok ilyen történetet hallottam,láttam elsőkézből.Még tanácsot is tudnék adni,adtam is.Nem kell elhinni,akinek nem inge...De az egyetlen külföldi munka,ahová kimehetsz a nullával,azok a piroslámpás házak,hisz levonódik a keresetedből a lakhatás,de még így,is százezrek megmaradnak,amiket hazaküldesz a családnak,te ott elvegetálsz,épp hogy,ne halj éhen,annyi pénzt tartasz meg,a többit apuka elveri.Ezért akarsz kintmaradni,mert otthon sosem lesz jobb,apuka sosem fog dolgozni,te nem tudsz saját akaratodból kiszállni.Ha megszeded magad,majd rendes munkát keresel,és akkor kiviszed a gyereked.Mindenkinek ez a terve.Ennyi.
2016. okt. 6. 08:55
 20/36 anonim ***** válasza:

Utolso valaszolo, azt akarod mondani, hogy biztos lehetek benne, hogy a falunkbol kivandorlo nok, akiknek par eves gyereke van, nagyira bizzak a kicsit, ezt csinaljak? Akkor kamu a mosogatunk szoveg?

;)

2016. okt. 6. 09:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!