Ha vendéggyerek érkezik hozzátok, ő hol alszik? A ti gyerekeitek adják kölcsön addig a saját ágyukat és alszanak pl. földre tett matracon, vagy fordítva: marad a saját gyerek a saját ágyban és a vendég a "földön"?
vagy a nappaliban aludt kinyitható kanapén vagy a földön felfújható matracágyon. az 140 széles, bőven elférnek rajta :)
enyémet a földre terített pokrócra fektették és nagyon rosszul esett, náluk hatalmas kanapé ami szintén kinyitható. akkor is mondta nekik, hogy nem szeretné, de nem érdekelte őket így nem alszik többet ott :(
szerintem ha azért alszik valaki ott, hogy együtt legyenek akkor együtt aludjanak, így nyilván az enyémnek se lett volna baja a földdel
Nekem kétszemélyes ágyam volt (de volt, hogy hárman aludtunk benne) + egy egyszemélyes felfújható matrac, amikor már olyan nagyok lettünk, hogy hárman nem fértünk el az ágyon.
A legjobb barátnőmnél 2 személyes felfújható matrac volt és mindketten azon aludtunk. Egy másiknál sima szivacsmatrac volt letéve, azon aludt a vendég.
A lányom szobájában már most van egy Ikeás kinyitható ágy, sima egyszemélyes, de dupla matraccal, így ki kell húzni és az egyik matracot odarakni.
Nálunk egyébként mindig a gyerek maradt az ágyában és a vendég a pótágyon, kivéve ha az legalább 2 felnőtt volt, akkor ők kapták az ágyat.
Én nem raknám ki a fiamat a saját ágyából. Azèrt van a matrac, hogy azon aludjon a vendég, ugyebár...
Más lenne persze ha a gyerek, vagy a 80 éves dédi elhelyezése lenne kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!