Kölcsön szoktátok adni a gyereketek járművét (kismotor, kisautó), ha más gyerek rá akar ülni, és a tiétek mondjuk jól tolerálja?
Figyelt kérdés
2014. júl. 17. 20:07
1/13 A kérdező kommentje:
Úgy értem,ha ott vagytok vele, pár percre, vagy egy kis időre amíg ott vagytok?
2014. júl. 17. 20:08
3/13 anonim válasza:
Igen. A kislány is sokszor odaadja a gokartját a fiamnak. Szóval kölcsönös.
4/13 A kérdező kommentje:
Idegennek is, ha éppen szeretne ráülni pár percre?:)
2014. júl. 17. 20:23
6/13 anonim válasza:
Igen, mi is odaadjuk és általában mi is "megkapjuk". Mindig lesz valami, ami másnak van és tetszik. Inkább azokra nézek furcsán, akik például Balatonon egy kis lapátot szinte kitéptek a gyerekem kezéből, nekem furi volt.
7/13 anonim válasza:
Persze odaadnám, hogy kipróbálja.
8/13 anonim válasza:
Igen, persze. Akik nem, azok szerintem sznobok vagy antiszociálisak. Egyszer egy apuka rászólt a 2 éves fiamra, hogy ne vegyen el valami homokozóeszközt. Ugye benne volt minden ömlesztve a homokozóba. Nem mondtam semmit, de elég hirtelen szólt, meg volt róla a véleményem, nem is játszott velük senki!
10/13 H.Orsolya válasza:
Persze, sőt mindig mondom, ha látom a kisgyereken , hogy tetszik neki, hogy adja oda egy kicsit. De ha ő akar valakiéhez hozzányúlni, mondom, hogy nem szabad az a kislányé/fiúé. mert nem mindegyik szülő és gyerek "közösködik". De persze ha engedélyt kap rá a tulajdonosától akkor nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!