Ha vendéggyerek érkezik hozzátok, ő hol alszik? A ti gyerekeitek adják kölcsön addig a saját ágyukat és alszanak pl. földre tett matracon, vagy fordítva: marad a saját gyerek a saját ágyban és a vendég a "földön"?
Figyelt kérdés
2016. szept. 18. 20:55
11/16 anonim válasza:
A vendeg matracon altatasa szamomra illetlenseg.
12/16 anonim válasza:
Attol fugg. Ha csak gyerek jon vendegsegbe akkor a ket fiam agyat osszetolom es elfernek rajta harman is. Ha a vendegnek ez kenyelmetlen volna , aludhatna a nagyszobaban is, de idaig mindig a kozos alvast valasztottak. Ha szulok es gyerekek is egyutt jonnek, akkor megkapjak a nagyszobat. A kanape kihuzbato 2 szemelyes es van felfujhato matracunk is.
14/16 anonim válasza:
Amikor általánosba jártam, természetes volt számomra, hogy a barátnőm aludt az ágyamban és én a leterített 3 vastag pokrócon a földön. Azóta kihúzhatós kanapém van, de ha két barátnőm jönne, nem lenne kérdéses most sem, hogy én költözöm a földre.
15/16 anonim válasza:
Előre kikötném, hogy 20 éves vagyok, szóval azért már nem annyira gyerek, de otthon lakom. A szobám elég kicsi, a földön sem fér el 2 ember egymás mellett, és az ágyam is egyszemélyes. Általában a párom alszik nálunk, én automatikusan aludnék földön (matrac nincs, csak több pléd és paplan leterítve), nálam az első szempont, hogy a vendég érezze minél kellemesebben magát. Általában meg szoktam kérdezni, hogy hol szeretne aludni. Illetve, ha a nővérem nincs otthon (már önálló), akkor az ő szobájának a padlóján alszunk ketten. Ha más alszik nálunk, akkor vagy úgy szervezem, hogy a nővérem ne legyen otthon, és akkor én az ő szobájában alszom, a sajátom pedig átadom a vendégnek, vagy a szüleim ne legyenek otthon, és akkor a nappaliban lévő kinyitható kanapén alszunk (ahol egyébként ők szoktak). Ha nem tervezetten szállásolunk el valakit, akkor automatikusan én alszom a földön. Egyébként szerintem kényelmes, magamtól is szoktam néha a földön aludni, jót tesz a hátamnak :)
16/16 anonim válasza:
Ha csak ez az opció, akkor mindenképp a vendéggyerek aludjon az ágyban. Úgy illik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!